Nieuws  
 

Utrecht, 6 juni 2006 - Trend Micro, leverancier van antivirus- en internet-content-beveiligingssoftware, steunt de Maleisische overheid in haar strijd tegen cyberterrorisme. Op initiatief van de regering is het International Multilateral Partnership Against Cyber-Terrorism (IMPACT) opgericht.

Steve Chang, voorzitter van de raad van bestuur en medeoprichter van Trend Micro, onderstreept de verbondenheid van zijn bedrijf met dit initiatief door lid te worden van de internationale adviesraad van IMPACT. In nauwe samenwerking met de Maleisische regering verzorgt Trend Micro de training van het personeel dat op het IMPACT-centrum werkt.

"Cyberterrorisme kent geen grenzen en bedreigt alle landen", zegt Chang. "We zijn blij dat we een belangrijke rol spelen bij de introductie van dit nieuwe initiatief. Cyberterrorisme kost overheden en bedrijven elk jaar veel tijd en geld. Dit soort initiatieven maakt internationale samenwerking mogelijk. Daardoor hebben we een reële kans het effect van cyberaanvallen te beperken."

Plaats op:
Datum: 6 juni 2006
Bron: Trend Micro
Gerelateerde artikelen  
02-10-2009 Nieuws Trend Micro en ASUS sluiten OEM-overeenkomst
24-08-2007 Nieuws Cybercriminelen maken misbruik van lek Trend Micro
09-05-2007 Nieuws Trend Micro lanceert mkb-beveiligingsoplossingen voor Windows Vista
01-06-2006 Nieuws Trend Micro levert internet-beveiligingsoplossing aan klanten van Microsoft …
27-04-2006 Nieuws Trend Micro zet strijd tegen spyware voort met krachtige nieuwe oplossing
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,76 seconden.