Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 30

 

Westvlietbewaking is een middelgroot bedrijf met ca. 95 enthousiaste medewerkers en medewerksters. Diensten die geleverd worden zijn mobiele surveillance, alarmopvolging, key-holding, objektbewaking en receptiediensten.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Of het nu gaat om uw woonhuis of bedrijfspand, Wiek de Laat verzorgt maatwerk specifiek toegespitst op úw situatie. Een goede inventarisatie van uw wensen en eisen, is voor ons de basis voor een gedegen advies op maat. Met onze jarenlange ervaring vertalen wij uw situatie graag in een passende oplossing. Benieuwd geworden? Neem gewoon … 

Categorie: Installatiediensten
 

Wiggers levert het Galaxy alarmsysteem. Het Galaxy systeem is een goedgekeurd alarmsysteem dat door uw verzekeraar geaccepteerd wordt voor het beveiligen van bedrijfsruimten en woningen.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Brandbeveiliging
 

Willem Janssen Beveiliging is een door NCP erkend Borg beveiligingsbedrijf. Wij kunnen in overleg met u en zonodig met uw assuradeur, een kostenbesparend en optimaal beveiligingsplan opstellen en vervolgens uw beveiligingssysteem installeren. Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, een brand- en ontruimingsinstallatie, camerabewaking, toegangscontrole, … 

Categorie: Installatiediensten
 

Een inbreker steelt meer dan goederen en geld. Hij steelt ook veiligheid en zekerheid. Toch denken veel mensen nog steeds: 'Dat overkomt mij niet'. Helaas is de realiteit anders. Willemsen Beveiligingen adviseert u graag welk beveiligingssysteem het beste bij uw situatie past.  

Categorie: Installatiediensten
 

Hoe veiliger uw woning des te kleiner de kans dat u ooit een beroep moet doen op uw inboedel verzekering. Daarom levert een veilige woning bij veel verzekeraars een aantrekkelijke premiekorting op.  

Categorie: Installatiediensten
 

WindowGard ontwikkelt en implementeert glasbeveiligingsoplossingen voor overheden, bedrijven, onderzoeksinstellingen, stichtingen en particulieren. WindowGard waarborgt een discrete en betrouwbare implementatie van de aangeboden beveiligingsoplossingen.  

Categorie: Glas, Raamfolie
 

Wolffenbuttel Installaties is leverancier en installateur van alarmsystemen, telefoon- en datanetwerken.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Al meer dan 25 jaar loopt WPS voorop in het ontwikkelen van oplossingen die de norm binnen de parkeerwereld zijn geworden. Zo was WPS het eerste bedrijf in de parkeerindustrie dat gebruik maakte van barcodetechnologie in haar parkeersysteem, een technologie die snel werd overgenomen door de gehele bedrijfstak.  

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

WSM Technology Nederland B.V. is de specialist op het gebied van storage in Nederland.

 

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Surveillance
 

Wuite Recherche is gespecialiseerd in het onderzoeken en oplossen van diefstallen. Indien sprake is van diefstal zal op de plaats delict direct een onderzoek ingesteld worden. De werkwijze van de daders zal worden onderzocht en sporen zullen hierbij worden veiliggesteld. Het doel van het onderzoek is naast het ontmaskeren van de dader(s) … 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

Wulfrank levert professioneel en diskreet advies voor beveiliging aan particulieren en bedrijven.  

Categorie: Installatiediensten
 

WV Security is er voor uw veiligheid en de veiligheid van uw gasten. Beveiliging gaat voor ons verder dan een veilig gevoel alleen. Wij zijn daarom meer dan een beveiligingsorganisatie. Wij zijn uw beveiligingspartner.

Wij zijn gespecialiseerd in:

- objectbeveiliging
- persoonsbeveiliging
- winkelsurveillance … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Persoonbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,92 seconden.