Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 158

 

Een beveiligingssysteem moet zijn afgestemd op uw specifieke situatie. Daarom besteden wij veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid en het voorkomen van ongewenste alarmering. Wij bieden u een volledig pakket beveiligingsmaatregelen op gebied van brand-, inbraak- en camerabeveiliging alsmede toegangscontrole.  

Categorie: Installatiediensten
 

V&S Beveiliging is een borg erkend technisch beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle eisen voldoen, die door justitie en het verzekeringswezen is opgelegd, voor het aanleggen van inbraakbeveiliging systeem voor uw woonhuis of bedrijf.  

Categorie: Installatiediensten
 

Hekwerken van V&T fencing zijn een smaakvolle combinatie van openheid en bescherming. Onze oplossingen bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling. V&T fencing beschikt over een uitgebreid programma hekken en poorten voor elk budget en elke stijl.  

Categorie: Hekken en deuren
 

VSS Consultancy is een gespecialiseerd adviesbureau in veiligheid en beveiligingsvraagstukken. De kracht van VSS Consultancy is absolute onafhankelijkheid. Het bureau is niet verbonden aan producten, diensten of marktpartijen maar kent de markt als geen ander.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Niets geeft zoveel gemoedsrust als een gevoel van veiligheid. Bij Valkering Beveiliging weten wij daar alles van. Al meer dan 30 jaar leveren, installeren en onderhouden wij beveiligingsinstallaties, variërend van alarmsystemen en brandmelders tot andere technische hulpmiddelen voor een grotere veiligheid.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Van 't Hoff Elektrotechniek is thuis in zowel kleinere installaties, waarin conventionele brandmeldcentrales worden toegepast, alsook grotere installaties, waarin geadresseerde systemen worden toegepast.  

Categorie: Installatiediensten
 

In bijna een hlve eeuw heeft Van Aalst zich ontwikkeld tot een allround professional. In ons Brabantse installatiebedrijf werken ruim 100 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Het accent van onze werkzaamheden ligt op de vakgebieden elektrotechnische installaties, telematica & beveiliging en service & onderhoud.  

Categorie: Installatiediensten
 

Een brandmeldinstallatie kan hierbij een belangrijke rol spelen omdat deze in staat moet zijn om een brand in een vroeg stadium te ontdekken. Bij een brandmeld- installatie treedt de signalering in werking op het moment dat nog niet veel rook is ontstaan en de verspreiding nog beperkt is.  

Categorie: Installatiediensten
 

Van Benschop adviseert, ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt de voorzieningen voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand tegen inbraak.  

Categorie: Installatiediensten
 

Van Boxtel Elektro kan uw bedrijf, woonhuis en terrein voorzien van een op maat gemaakt beveiliging systeem. Hiervan kan een certificaat afgegeven worden in elke klasse.  

Categorie: Installatiediensten
 

Van Bragt Electro is als erkend beveiligingsbedrijf actief op de particuliere en zakelijke markt. Als lid van de Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven en door constante trainingen wordt ons kennisniveau alsmede het leveringsprogramma continu aan de huidige eisen aangepast.  

Categorie: Installatiediensten
 

Brand- en inbraakbeveiliging is een groeiende tak van Van Dalen Installatietechniek. Voor doormelding van ontregelmatigheden maken wij gebruik van vaste meldkamers die zowel regionaal als landelijk werken.

Het ontwerpen en leveren van installaties geschiedt onder strenge regelgeving. Wij zijn een NCP erkend brandmeld- en inbraakdetectiebedrijf. … 

Categorie: Installatiediensten
 

Van Dam Inbraakbeveiliging is een bedrijf dat is gespecialiseerd in inbraakbeveiligingen voor woningen en bedrijven. Deze beveiligingen zijn vooral de bouwkundige maar ook elektronisch beveiligingen kunnen wij voor u installeren.  

Categorie: Installatiediensten
 

Naast camerasystemen, kluizen, inbraak-, overval- en brandmeldinstallaties voor bedrijfspanden en woonhuizen, heeft Van de Pavert Beveiliging een reeks van beveiligingsproducten die door eigen import of eigen makelij uniek zijn in Nederland.  

Categorie: Installatiediensten
 

Van de Wiel Beveiliging staat bekend om zijn kwaliteitsexperts in elektronische beveiligingssystemen.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,62 seconden.