Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 8

 

De beveiligers van U-Point Security zijn veelal beveiligers met een ruime ervaring en brede kwalificatie. Met korte lijnen tussen uw en onze planning kan een beambte op korte termijn worden ingezet. Korte inwerktijden en representatieve dienstverlening staan voor U-Point Security centraal.  

Categorie: Uitzendbureaus
 

Uiterwijk Telecom is hét alternatief voor beheer, verbetering, beschikbaarheid of vervanging van uw telecommunicatie­systeem. Het bedrijf beschikt voor het merendeel over hoog gekwalificeerde technici met een technische KPN achtergrond voor telefooncentrales, randapparatuur en communicatienetwerken.  

Categorie: Communicatiesystemen, Installatiediensten
 

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. UNETO-VNI vertegenwoordigt 90% van de omzet van de installatiebranche die werkgelegenheid biedt aan 130.000 personen.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

Als allround system integrator en zelfstandige technisch dienstverlener biedt Unica onder andere ook bedrijventerreinbeveiliging. Unica onderscheidt vier schillen in de bedrijventerreinbeveiliging: het bedrijfsgebouw, het bedrijfsperceel, de verbindingswegen en de toegangswegen tot het bedrijventerrein. Bij elk bedrijventerrein bekijken we … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Installatiediensten
 

Unica wil dichtbij haar klanten de beste allround technisch dienstverlener zijn die als betrokken partner behoeften vervult op het gebied van comfort, zorg, veiligheid, communicatie en duurzaamheid.  

Categorie: Installatiediensten
 

UNIT4 is een internationaal opererende softwareonderneming. Wij ontwikkelen, verkopen, implementeren en ondersteunen oplossingen waarmee organisaties gemakkelijk aan hun veranderende bedrijfsbehoeften kunnen voldoen.  

Categorie: Communicatiesystemen, Computerbeveiliging
 

Het team van Uras Security is gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligingsdiensten en passende oplossingen voor ieder beveiligingsprobleem. Uras Security opereert in en rond Tiel maar inmiddels ook in Arnhem, Nijmegen en Utrecht.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Receptie, Surveillance, Bouwlocatiebeveiliging
 

• inbraak- en brandbeveiliging
• elektronische toegangscontrole
• facility management
• key management
• remote access systems en services
• CCTV, digital video en bewakingsapparatuur
• digitale informatie-opslag

 

Categorie: Brandbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,89 seconden.