Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 101

Mensen willen plezierig en onbezorgd werken, wonen, recreëren en leren. Een inspirerende en veilige leefomgeving vraagt om integrale oplossingen waarbij fysieke dienstverlening wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie. In Trigion vinden organisaties een partner die inspireert en veiligheid creëert, in de wereld … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

T&T Beveiligingen is gespecialiseerd in de aanleg van alarminstallaties, toegangscontrole-, camera- en intercomsystemen en andere vormen van electronische beveiliging.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Als L.P.C.B. erkend ‘Borg’installateur bent u bij Totaaltechniek Brabant in goede handen. Op basis van jarenlange ervaring van beveiligingsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en politie zijn er beveiligingsmaatregelen ontwikkeld die de kans op een inbraak belangrijk verminderen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Task Force Security is een beveiligingsbedrijf dat haar klanten in alles kan voorzien op het gebied van veiligheid en beveiliging. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, innovatie en ontzorging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Persoonbeveiliging, Transportbeveiliging
 

Taylor verzorgt de installatie van systemen voor inbraak-, brand- en camerabeveiliging alsmede toegangcontrole. Daarnaast levert Taylor bewakings- en objectbeveiligingsdiensten.  

Categorie: Installatiediensten
 

TB Techniek is een VEB erkend en gediplomeerd beveiligingsbedrijf en gespecialiseerd in alle vormen van toegangstechniek. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde componenten. Door samenwerking met derden kunnen wij u adviseren op het gebied van hang- en sluitwerk.  

Categorie: Installatiediensten
 

TechID Engineering heeft zich gespecialiseerd in beveiliging en levert u een scala aan producten en diensten zoals toegangscontrole-, bezoekersregistratie- en pasproductiesystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Technica opereert in de utiliteitsbouw, op kantoren, in bedrijfshallen en in woningen door heel Nederland.In toenemende mate richten we ons op de automatisering van woningen, gebouwen, scholen en kantoren door middel van bussystemen, domotica-installaties en geavanceerde beveiligingssystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Technico B.V. voert elektrotechnische installatiewerkzaamheden uit, vanaf de plaatsing van een eenvoudige meterkast tot en met een complete verdeelinstallatie met een hoofdaansluiting en een eigen inkoopstation. Ook levert en installeert Technico brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliginginstallatie, camerasystemen en noodstroomvoorzieningen. … 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Er zijn veel externe factoren die aanslag kunnen doen aan de continuïteit van uw bedrijf zoals, inbraak en brand. Wij zijn een NCP gecertificeerd installateur, dus brandbeveiliging is bij ons in goed handen.

Technisch Bureau Gebra installeert uitsluitend systemen met een keurmerk dat aan de richtlijnen van de Arbo-wet, … 

Categorie: Installatiediensten, Ontruimingstechnieken
 

Beveiliging is noodzaak, voor uw persoonlijke veiligheid bij o.a. brand maar ook om uw bedrijf of instelling te beschermen tegen inbraak en ander ongewenst bezoek. U kunt op TBK vertrouwen als het gaat om systemen voor:

inbraakbeveiligings brandmelding toegangscontrole CCTV (camerabewaking) gasdetectie  

Categorie: Installatiediensten
 

TBL-beveiliging is een door Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) gecertificeerd bedrijf. Door onze ruime 'know-how' en ons goed opgeleide personeel zijn wij in staat om ieder bedrijf of iedere particulier een beveiligingsoplossing op maat te bieden.  

Categorie: Installatiediensten
 

Technisch buro Dijkstra verzorgt de installatie en het onderhoud van telematica, datanetwerken, brandmelding, inbraakbeveiliging, noodverlichting en luchtbehandeling.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,83 seconden.