Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

 

Smart security is een professionele beveiligingsorganisatie met een heldere kijk op beveiliging. Smart security is in 1999 opgericht om inhoud te geven aan de begrippen kwaliteit, service en betrouwbaarheid.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Aanbieder van digitale oplossingen voor het opslaan en beheren van gegevens van gebouwgebonden installaties.

 

 

Smeba Brandbeveiliging werkt in Nederland met 120 personen aan uw veiligheid. Met de overname door Moyne Roberts is Smeba nog beter in staat om u betere service te bieden. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de garantieperiode van maar liefst 5 jaar op de brandblussers.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

SMELT Europe BV is leverancier, distributeur/groothandel in professionele mobiele communicatie-apparatuur waaronder portofoons. 

Categorie: Communicatiesystemen
 

Smit & van der Linden is het oudste elektrotechnisch bureau van ‘s-Gravenhage. Het is in 1913 opgericht. Enkele opdrachtgevers van toen zijn vandaag nog steeds onze klant. Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit groot winkelbedrijven, banken en scholengemeenschappen.

Bij ons kunt u terecht voor alle facetten van … 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Smits van Burgst is een middelgroot advies- en ingenieursbureaus op het gebied van de technische installaties in gebouwen, telematica, gebouwbeveiliging en het onderhoud en beheer van deze installaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

SN Security Nieuwegein heeft meer dan 25 jaar beveiligingservaring en verleent haar diensten door geheel Nederland, diensten zoals:

het leveren van hondenbegeleiders, streetcoaches en persoonsbeveiligers het beveiligen van openbare instellingen, zwembaden, horeca- en uitgaansgelegenheden, evenementen, objecten  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

Wij verzorgen complete installaties waaronder: Licht- en krachtinstallaties Data-installaties Telefooninstallaties Brandmeldinstallaties alsmede Inbraakbeveiligings-, camerabewakings- en toegangscontrolesystmen  

Categorie: Installatiediensten
 

SOBA Security Opleidingen is een betrouwbare opleidingspartner voor beveiligingsbedrijven in Nederland. SOBA is een van de grootste aanbieders van technische beveiligingsopleidingen, met cursussen op het gebied van beveiliging en brandveiligheid.  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

Veilig kan ook mooi zijn, dat bewijst Sol Stijlvol Hekwerk dag in, dag uit. Klassiek, modern of uw eigen ontwerp, alles wordt in eigen huis vervaardigd en in eigen beheer uitgevoerd tot en met de montage en installatie toe. Indien u dat wenst voorzien van de modernste gemakken, zoals hydraulische aandrijvingen, toegangscontrole en intercom … 

Categorie: Hekken en deuren
 

Solar Nederland is een door het Nationaal Centrum voor Preventie erkend branddetectiebedrijf. De installatie van brandmeldinstallaties wordt uitgevoerd conform de NEN 2535. Wij zorgen voor de begeleiding, het inbedrijfstellen en het certificeren van het brandmeldsysteem. Indien u dat wenst kunnen wij ook de nazorg voor u uitvoeren.  

Categorie: Brandbeveiliging, Installatiediensten
 

Solcon is een Internet Service Provider (ISP). Het bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige leverancier van internet-, telefonie- en hostingdiensten. Solcon bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

Solid Systems is ruim 20 jaar gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van hoogwaardige inbraakbeveiligings-, brandbeveiligings-, camerabewakings- en toegangscontrolesystemen.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,83 seconden.