Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

 

Simac Electronics is een kenniscentrum en ingenieursbureau dat klanten hoogwaardige verbindingsoplossingen biedt.  

Categorie: Communicatiesystemen

SimonsVoss streeft ernaar uw leven en uw werk veiliger, gemakkelijker en doelmatiger te maken. Daarvoor hebben wij de klassieke, mechanische sluitsystemen door middel van digitale techniek volledig getransformeerd en de functies voor toegangscontrole geïntegreerd.

Ons idee van een digitale transponder in plaats van de … 

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

Simplus produceert professionele brandblusapparatuur en verricht onderhoudswerkzaamheden door het hele land op locatie.  

Categorie: Brandbeveiliging, Blusmiddelen
 

Sincerus Consultancy helpt organisaties bij het implementeren en borgen van informatiebeveiliging door middel van analyses, advies, training en begeleiding. Daarbij gaat veel aandacht uit naar de menselijke factor, die vaak een cruciale rol speelt bij het ontstaan van beveiligingsincidenten.  

Categorie: Informatiebeveiliging
 

Siqura streeft ernaar de mobiliteit en openbare veiligheid te verbeteren door de levering van betrouwbare, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor videobewakingsvraagstukken.  

Categorie: Camerasystemen, Communicatiesystemen
 

 

Categorie: Brandbeveiliging
 

De inbraakpreventieve maatregelen van SKK voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat betekent gegarandeerd een hoge mate van veiligheid en bedieningsgemak. Na oplevering kunnen we zorgen voor het Certificaat Veilig Wonen. Ons pakket omvat inbraakwerend hang- en sluitwerk op ramen en deuren, slagvaste buitenverlichting en goed werkende … 

Categorie: Installatiediensten
 

Wij beschermen uw netwerkinfrastructuur, processen en gegevens tegen calamiteiten als inbraak, misbruik en brand.  

Categorie: Informatiebeveiliging
 

Onze 12 ervaren vakmensen, waaronder een paar sleutel- en slotenspecialisten alsmede technische beveiligingsspecialisten zijn allen gediplomeerd en ervaren in hun vakgebied. Wij leveren een compleet beveiligings- en toegangscontrolepakket voor uw bedrijf, woning of winkel. Ons bedrijf is erkend en gecertificeerd door PKVW- en CCV-BORG als … 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Sleutelbeheersystemen
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

Sleutelspecialist Delft beveiligt uw pand volgens het politiekeurmerk Veilig Wonen. We kijken eerst of uw hang- en sluitwerk aan de eisen voldoet. Zijn er aanpassingen nodig, dan maken we eerst een offerte.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

Sloof Elektrotechniek maakt in overleg met de opdrachtgever een nauwkeurige analyse van alle beveiligingsaspecten zowel bouwkundig, elektronisch als organisatorisch. Vervolgens wordt een beveiligingsplan opgesteld, met een gedetailleerde omschrijving en een vrijblijvende offerte. Wij kunnen voor u kluizen, toegangscontrole-, elektronische … 

Categorie: Installatiediensten
 

Slotenexpert met vestigingen in Heerenveen en Emmeloord, is uw (sloten)specialist in bouwkundige beveiligingen, toegangscontrole, sluitsystemen, sleutels en sloten. Tevens leveren wij het juiste type kluis of datasafe voor het beschermen van waardevolle goederen tegen diefstal of brand.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

De slotenmaker en inbraakpreventie specialist van groot eindhoven en groot helmond. adviseert volgens politiekeurmerk veilig wonen hang en sluitwerk. heeft een 24 uurs storingsdienst. Tevens installeren wij Alarminstallaties en verzorgen wij opvolgings contracten.

 

 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,9 seconden.