Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

 

Sentry for Security is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf. Wij beschikken uitsluitend over gediplomeerde en gemotiveerde maar zeker zorgvuldig geselecteerde beveiligingsmedewerkers met werkervaring.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Particuliere alarmcentrale

 

 

Service Centrale Vlaardingen is een Particuliere Alarm- & Service Centrale met een 24/7 dienstverlening die voldoet aan de wettelijk erkende justitiële PAC erkenning in Nederland. Bij onze meldkamer staan service en dienstverlening hoog in het vaandel.

Wij werken bij voorkeur niet met spraakcomputers en eindeloze … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
 

SFS - Consultancy verricht onafhankelijk particulier onderzoek en adviseert over risicomanagement. Het bureau staat onder leiding van Jan Verkaar die SFS – Consultancy in 2003 heeft opgericht na een politiecarrière van ruim 20 jaar.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Recherche- en opsporingsdiensten, Risk management
 

Shadow Security levert een breed scala aan beveiligingsdiensten.

Onder het motto 'beveiliging is teamwork' onderscheidt Shadow Security zich binnen de beveiligingsbranche als een frisse en daadkrachtige onderneming. Met haar jarenlange ervaring, heldere communicatie, no-nonsense cultuur, flexibiliteit en een hoge mate van service … 

 

Shield beveiliging is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van elektronische beveiligingsinstallaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Inkomstendervingsbeveiliging
 

Feilloos en betrouwbaar signaleren en reageren, daar draait het om bij SICK sensoren. Belangrijke branches waarin SICK producten worden toegepast zijn o.a. de verpakkingsindustrie, intern transport systemen, logistiek, voedings- en genotsmiddelenindustrie, halfgeleider- en elektronica-industrie alsmede de tuinbouwbranche.  

Categorie: Inbraakdetectiesystemen
 

Siecru Recherche & Beveiliging onderscheidt zich door snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en professionaliteit van werkzaamheden. U kunt bij Siecru terecht voor:
• Mobiele surveillancediensten
• De verzorgingvan brand- en sluitrondes
• Object- en persoonsbeveiliging
• Collectieve … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Gebouwencontrole

 

 

 

Categorie: Brandbeveiliging
 

 

Categorie: Hekken en deuren
 

Sietsma Beveiliging is een gespecialiseerd bedrijf in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van inbraak-, camera- en brandbeveiligingsinstallaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

Signalutions is gespecialiseerd in draadloze netwerktechnolgie.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

Signum Interfocus Riskmanagement onderzoekt bedrijfsfraudes en adviseert bij integriteitsrisico’s. Wij zorgen voor rendement op risicobeheersing en willen een bijdrage leveren aan een gezonde bedrijfscultuur en de wereld elke dag een stukje integerder maken.


 

Categorie: Risk management
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,8 seconden.