Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

 

De Security Shop is hét adres voor het op maat leveren en plaatsen van een compleet beveiligingspakket voor woning, winkel, hotel, kantoor, auto, caravan of boot. Alarmsystemen, brandblusmiddelen, camera’s, videosystemen, kluizen, brandkasten, rolluiken, hekken, sloten, sleutels en last but not least onze inbraak- en kogelwerende … 

Categorie: Installatiediensten
 

Security Systems Nederland biedt u een totaaloplossing wanneer het gaat om electronische en bouwkundige beveiliging voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in alarmbeveiliging, camerabeveiliging, huisbeveiliging, observatieproducten en winkelbeveiliging.  

Categorie: Installatiediensten
 

SecurityXpert is actief in midden Nederland en sinds haar oprichting gegroeid naar een team van 80 beveiligers. Korte lijnen, collegialiteit, professionaliteit en kwaliteit kenmerken ons team.

U komt ons dagelijks tegen op locaties zoals zorginstellingen, musea, popconcerten en andere evenementen. Ook voor ondersteunende diensten … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie
 

SecurityWorks werkt vanaf 2003 enthousiast aan het adviseren, ontwerpen, innoveren en installeren van succesvolle security-oplossingen bij retailers en industrie.  

Categorie: Installatiediensten
 

U zoekt een betrouwbare organisatie die u advies geeft en ondersteunt in beveiligingsdiensten en onderzoeken. Bij Securo Beveiliging werken momenteel 20 mensen die in de praktijk gevormd zijn. Al onze medewerkers hebben een achtergrond bij de Koninklijke Marechaussee, de Politie of het Marine beveiligingskorps.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

SecuSystems is gespecialiseerd in levering en installatie van camerabewakingssystemen en alarmsystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Het leveren en installeren van de diverse systemen voeren wij onder regie van onze opdrachtgevers uit. In samenspraak zorgen wij er voor dat het eind resultaat niet alleen kwalitatief goed is, maar ook dat de installatie, service en onderhoud en het proces omtrent het geleverde invulling krijgt.  

Categorie: Persoonlijke beveiligingsmiddelen
 

SecuWatch Beveiliging is een jong beveiligingsbedrijf dat in het bezit is van de benodigde vergunning om beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. De directie en medewerkers hebben een lange staat van dienst in de beveiligingswereld, een aantal van hen opgedaan bij de Koninklijke Marechaussee.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Secuworld Nederland is een beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van oplossingen op het gebied van veiligheid en beveiliging. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de beveiligingsbranche, defensie en politie heeft Secuworld Nederland een breed netwerk opgebouwd in verschillende takken van beveiliging en veiligheid.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

SellMore is gespecialiseerd in de beveiliging van uw waardevolle en diefstalgevoelige winkelproducten. Ons brede scala aan innovatieve oplossingen staat niet alleen garant voor diefstalreductie maar bovenal voor klantvriendelijkheid en omzetverhoging.  

Categorie: Artikelbeveiliging, Inkomstendervingsbeveiliging
 

Al meer dan 20 jaar is Sellox importeur en leverancier van hoogwaardige toegangscontrolesystemen en componenten voor deurbeveiliging. Met name op het gebied van elektrische sloten, hotelkaartsloten, hotelkluizen, codesloten, chipkaartlezers en elektronische cilinders bekleden wij een vooraanstaande positie.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen, Toegangscontrolesystemen
 

Mechatronische sloten waarbij gebruikgemaakt wordt van nieuwe optische communicatietechnologie.

 

 

Sense-WARE is gespecialiseerd in de advisering over en plaatsing van vlam-, vonk- en gasdetectiesytemen die met name worden toegepast in de (petro)chemische en de olie- en gasindustrie.  

Categorie: Gas- en rookdetectie
 

Sentinel is een, ook door alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen, erkend beveiligingsspecialist. Met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 5.000 door ons beveiligde objecten, staat Sentinel 24 uur per dag tot uw beschikking.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.