Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

 

Poseidon Security Systems is toonaangevend in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van totaaloplossingen op het gebied van beveiliging.

 

Categorie: Installatiediensten
 

Securitech Expertise is hét kenniscentrum voor bedrijf en overheid, gespecialiseerd in het onderzoeken van documenten zoals paspoorten, identiteitskaarten, rijbewijzen, diploma’s, aktes, etc.

Als kennis- en expertisecentrum controleren wij de echtheid van documenten. Wij bieden een breed scala aan diensten en … 

Categorie: Opleidingen en trainingen, Recherche- en opsporingsdiensten
 

Security4ALL heeft zich in eerste instantie gericht op de horecabeveiliging en evenementen. De organisatie groeide snel. Al snel werden ook receptiediensten, objectbewaking en winkelsurveillance aangeboden. Bij Security4All werk op dit ogenblik circa 100 mensen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Security 4 you werkt uitsluitend met zeer bekwame werknemers die een ruime mate van ervaring hebben en zonder uitzondering aan de eisen van de Nederlandse overheid voldoen. Het is voor ons dan ook een kleine moeite om de juiste mensen bij het juiste bedrijf te selecteren.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

De Security Academy is het opleidingsinstituut in Nederland dat zich specifiek richt op het vakgebied informatiebeveiliging. Wij bieden opleidingen op HBO niveau voor (aankomende) informatiebeveiliging specialisten die méér zoeken dan alleen vakinhoud.  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

Security Beheer is specialist in het leveren van maatwerk op het gebied van toegangscontrole, intercom, CCTV en inbraaksystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van anti-inbraakinstallaties, videobewakingssystemen, CCTV- en toegangscontrolesystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Wij zijn gespecialiseerd in camerabewaking en inbraakbeveiligng. Uw woonhuis beveiligen wij graag zonder dat u het idee heeft in Fort Nox te wonen maar dit voor een potentiële inbreker wel het geval is.  

Categorie: Installatiediensten
 

Beveiligen objecten en evenementen

 

 

De stichting SERN heeft ten doel de kwaliteit van security en safety te bevorderen en de deskundigheid en vakkundigheid op beveiligings en veiligheidsgebied te bevorderen en te beschermen.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

Security Haaglanden is al meer dan 8 jaar de expert op het  gebied van beveiligingen: Alarmsystemen en HD Camerasystemen kwalitatief hoogwaardig ontwikkeld systemen, met uw smartphone live kijken en terugspelen.
Wij richten ons op de zakelijke  en particuliere klanten markt. Onze kerndiensten zijn zakelijk en particuliere … 

Categorie: Camerasystemen, Installatiediensten
 

Onze beveiligingsmedewerkers zijn op basis van detachering voor langere tijd inzetbaar op uw objecten en worden ingezet op basis van uw wensen. Zo kan de beveiligingsmedewerker eerst gescreend worden door uw organisatie, uw uniform dragen en voor een langere periode aangestuurd worden door uw planners.  

Categorie: Detachering
 

Security Monitoring Centre (SMC) is een wereldwijd opererende alarmcentrale en is een onderdeel van UTC Fire & Security. De Nederlandse tak van SMC heeft twee geschakelde alarmcentrales in Tiel en in Eindhoven.

Deze centrales zijn al jaren actief met het beveiligen van onder andere bedrijven, woonhuizen, instellingen en … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
 

Security Plus Consultancy probeert op basis van de unieke aspecten van uw organisatie een totaal maatwerkadvies te leveren op het gebied van veiligheid en met name de bedrijfshulpverlening.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Opleidingen en trainingen
 

Security Professionals geeft u die veiligheid graag terug. Essentieel is dat u kunt rekenen op een sterke en daadkrachtige organisatie die aan de strengste kwaliteitsnormen voldoet.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,83 seconden.