Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

 

Secupro Nederland is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen in het hanteren van openingsgereedschap voor specifieke bedrijven en instanties. Het doel van de training is om u te leren om met professioneel gereedschap snel en effectief service te kunnen verlenen bij toegangsbeheer.  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

Secura Buitenbeveiliging realiseert veiligheidsvoorzieningen, zoals hekwerken en toegangscontrole, op bedrijventerreinen, particuliere terreinen en op openbare ruimtes met allerlei (speel-)voorzieningen waar overheden verantwoordelijk voor zijn.  

Categorie: Camerasystemen
 

 

 

Beveiligen is een vak apart. Secure 4 U is een snel groeiende organisatie op de beveiligingsmarkt. Onze ervaring en kennis van de modernste technieken gebruiken we om inbrekers buiten uw deur te houden, brand te voorkomen en misschien zelfs levens te redden.

U moet er niet aan denken wat er gebeurd bij vandalisme, inbraak of … 

Categorie: Installatiediensten
 

Secure Connection is gespecialiseerd in informatiebeveiliging. Vanuit onze jarenlange ervaring bij een groot aantal bedrijven en overheden hebben wij programmatuur ontwikkeld voor risico-analyse en veiligheidsvisualisatie. Daarnaast verzorgen wij trainingen op informatiebeveiligingsgebied.  

Categorie: Informatiebeveiliging, Opleidingen en trainingen
 


 


 

Categorie: Computerbeveiliging
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Bedrijf dat zich specifiek toelegt op het leveren en installeren van digitale, op TCP/IP netwerken gebaseerde, observatie– en beveiligingsystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Secured-IT is een full-service ICT- en beveiligingsdienstverlener voor zowel bedrijven als particulieren met uiteenlopende specialisaties, waaronder: levering en installatie van computers en software, professionele camerabeveiliging, alarmsystemen en installatie, computerbenodigdheden, antivirusbeveiliging, aanleg van (draadloze) netwerken, … 

 

In heel Nederland zijn wij actief met het geven van advies over en de verkoop van geldverwerking- en beveiligingsapparatuur voor bedrijven en organisaties die cashgeld ontvangen.  

Categorie: Inkomstendervingsbeveiliging
 

Niet één beveiliginsplan is hetzelfde. Daarom hebben wij professionele beveiliginsspecialisten in dienst die u, geheel vrijblijvend, een passende offerte voor uw beveiligingssituatie kunnen aanbieden.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,89 seconden.