Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

 

Sanders Security is een erkend bewakingsbedrijf dat de concurrentie met de gevestigde orde aangaat door het leveren van kwaliteit, inzet en betrokkenheid. In al onze werkzaamheden is kwaliteit en wederzijds vertrouwen een must. En voor ons geldt 'afspraak is afspraak'.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Sanicom heeft al meer dan 20 jaar specialistische ervaring in data- en telecommunicatie. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en opgeleid om de meest uiteenlopende werkzaamheden voor onze opdrachtgevers uit te voeren.  

Categorie: Installatiediensten
 

Fabrikant inbraakbeveiligingssystemen in ons land vertegenwoordigd door Osec

 

 

Saval is al sinds 1925 actief op het gebied van brandbeveiliging. Onze organisatie kenmerkt zich doorlopend door een opmerkelijke visie, productnoviteiten en een constant hoog kwaliteitsniveau. En natuurlijk zijn wij bekend van de Saval brandblusser en brandslanghaspel.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

Save werkt vanuit meerdere vestigingen. Het hoofdkantoor staat in Deventer maar wij opereren eveneens vanuit Heerenveen, Almere, Capelle aan den IJssel, Oosterhouten Geleen. Door de spreiding zijn we in staat om u binnen Nederland snel en adequaat te kunnen bezoeken.

Onze passie is om objectief en onafhankelijk te werken aan … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Scanton is dé specialist in parkeeroplossingen. Wij ontwikkelen hoogwaardige en klantvriendelijke parkeeroplossingen voor de beheerder en parkeerder. Wij maken in onze producten gebruik van webbased technologie. Onze parkeersystemen zijn dag en nacht 100% online te beheren, vanaf elke computer of mobiele telefoon, wereldwijd.  

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

Schaaf Bewaking en Beveiliging is het grootste Friese beveiligingsbedrijf. Schaaf Bewaking en Beveiliging is lid van de VPB.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Al meer dan 20 jaar sterk in objectief onderzoek en hoogwaardig advies voor bedrijven en instellingen in diverse branches.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

De installatie van electronische beveligingsapperatuur vereist maatwerk en expertise. Wij zijn gespecialieerd in het plaatsen van dergelijke systemen. Wij voorzien u bovendien van de noodzakelijke uitleg over uw toekomstige alarmsysteem.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Schetters installaties is een installateur met de volgende disciplines onder een dak:
- elektrische installaties
- beveiligingstechnieken
- telefoon- en data-installaties
- projectverlichting  

Categorie: Installatiediensten
 

Als BORG-erkend beveiligingsbedrijf kunnen wij u op beveiligigsgebied compleet van dienst zijn. Geheel volgens uw wensen leveren wij u een alarmsysteem op maat, professioneel geïnstalleerd en desgewenst ook nog aangesloten op onze eigen alarmcentrale.  

Categorie: Installatiediensten
 

Scholte & de Vries – Estoppey is een professionele groothandel die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en serviceverlening van machines, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmiddelen, werkplaatsinrichtingen alsmede werk- en bedrijfskleding.  

Categorie: (On-Line) Winkels
 

 

Categorie: Communicatiesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,81 seconden.