Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

 

GBO maakt zich als werkgeversvereniging sterk voor de collectieve belangen van haar leden op sociaal en technisch gebied. Daarnaast voorziet zij hen van een verscheidenheid aan informatie, diensten en voordelen.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

Ter voorkoming van inbraak is het verstandig uw huis goed te beviligen met goed hang- en sluitwerk. Onze gespecialiseerde preventiemedewerkers kunnen u hierver adviseren, zij weten alles over het beveiligen van deuren, ramen en bovenlichten. De Stichting geeft adviezen aan inwoers van Zaanstad, Wormerland en Edam-Volendam.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Surveillance
 

Wij adviseren een ieder op het gebied van brand- en inbraakpreventie. Onze preventie-afdeling reist door het land om advies op maat te geven, brandblusmiddelen na te kijken en desgewenst te vervangen.

Of het nu een alarmsysteem op maat betreft of uitsluitend goed hang- en sluitwerk, onze adviseurs kunnen het u vertellen.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Verzekeringen
 

Afhankelijk van uw behoefte ontwerpen en installeren wij systemen voor toegangscontrole, brand- en inbraakbeveiliging. Vanzelfsprekend voldoet elk systeem aan de kwaliteitseisen die per beveiligingsklasse door de verzekeraars worden gesteld.  

Categorie: Installatiediensten
 

De stil alarmcentrale is een professionele alarmcentrale van en voor installateurs.  

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
 

Storm Security is een beveiligingsorganisatie die zich primair richt op surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging en gastvrijheids- en -veiligheidsdiensten.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Mistgenerator
 

Strongwood is een middelgroot particulier recherchebureau dat zich voornamelijk richt op advisering en het vinden van bewijsmateriaal. Door onze jarenlange ervaring, vakkennis, netwerk en specialistische partners, krijgt u als klant snel een antwoord, oplossing of advies. Wij zijn een strikt onafhankelijke onderneming en ons advies is altijd … 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

Strukton Worksphere draagt bij aan een veilige, efficiënte, duurzame en comfortabele werk- en verblijfsomgeving waarin mensen zich dag in dag uit prettig voelen en optimaal kunnen presteren.  

Categorie: Ventilatiesystemen, Binnenklimaatbeheersing
 

MINERVA is in Nederland de grondlegger van het beveiligingsonderwijs en is in 2010 de respectabele leeftijd van 60 jaar gepasseerd. Mede dankzij deze jarenlange expertise en ervaring is MINERVA een begrip op het gebied van beveiligings- en rechercheopleidingen.

MINERVA verzorgt niet alleen theorieopleidingen, maar is ook specialist … 

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

Sunatec Glasfolie biedt een kosteneffectieve manier van glasbeveiliging Veiligheidsfolies verbeteren de prestaties van bestaand en nieuw glas. Beglazing kan volgens de geldende normen voor veiligheidsglas en inbraakwerend glas worden opgewaardeerd. Sunatec werkt samen met verschillende beveiligingsbedrijven. Advies, levering en montage … 

Categorie: Raamfolie
 

Suntech International levert glasfolies die dun zijn, meerlaags en optisch transparante. Deze zijn opnieuw aan te brengen op glasoppervlakten. Onze folies zijn gecoat door verstuiving met duurzame materialen zoals titanium, roestvrijstaal, koper, goud, zilver, inconel, chroom, aluminium of andere legeringen.  

Categorie: Raamfolie
 

   

Categorie: Computerbeveiliging
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Met de inbraakbeveiliging van SVH Alarm bent u verzekerd van een complete bescherming tegen inbraak. De inbraaksystemen van SVH Alarm bestaan onder andere uit: contacten, ruimtemelders, trildetectors, glasbreukmelders en actieve infraroodstraling. Ook biedt SVH Alarm, aanvullend op uw inbraakbeveiliging met detectors, ook bewaking aan. SVH … 

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,78 seconden.