Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

 

Stellar Data Recovery Services (voorheen RSE) is een gespecialiseerd technologiebedrijf dat een breed scala aan diensten levert op gebied van dataverlies, dataverliespreventie, data-recovery en forensisch elektronisch onderzoek.  

Categorie: Computerbeveiliging, Data recovery
 

 

Categorie: Communicatiesystemen
 

Stevens Van Dijck is een zelfstandig, onafhankelijk en landelijk werkend bureau op het terrein van bouwbegeleiding en -consultancy. Als consultants adviseren wij opdrachtgevers over de meeste geschikte vorm van huisvesting, onderhoud en beheer.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Jaarlijks worden tienduizenden voertuigen gestolen. Organisaties vanuit de publieke en private sector hebben de krachten in de Stichtin AVc gebundeld om dit fenomeen te bestrijden.

De gezamenlijke aanpak van voertuigcriminaliteit is voortgekomen uit een - in eerste instantie informele - samenwerking tussen enkele direct betrokken … 

Categorie: Belangenorganisaties
 

De Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen beheert een fonds dat projecten ondersteunt die de veiligheid en efficiency van het betalingsverkeer vergroten.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Geldtest- en verwerkingsapparatuur
 

CB&V is een partij die inspectie- en certificatiediensten levert o.a. voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen en BORG.

De Stichting in 2004 is opgericht door SKH (Stichting Keuringsbureau Hout), SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) en SHR (Stichting Houtresearch) en richt zich voornamelijk op het onderwerp inbraakwerendheid … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Consument en Veiligheid staat voor het vergroten van de veiligheid van alle burgers, van jong tot oud, door het terugdringen van letsels door ongevallen.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

De deurenfabrikanten die zich hebben verzameld in het GND (Garantie Deuren) vertegenwoordigen samen ruim 90 procent van de markt voor binnen en buitendeuren en voeren de “GND-Zekerheidsklasse®”. Zij staan er borg voor dat hun producten aantoonbaar en zichtbaar voldoen aan de brandveiligheidseisen.

 

Categorie: Brandbeveiliging, Hekken en deuren
 

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

De SMVP is opgericht als een onafhankelijke organisatie die meedenkt over veiligheidsvraagstukken op het raakvlak van samenleving en politie. De stichting wil weten welke problemen in de maatschappij belangrijk worden gevonden bij bedrijfsleven, non-profitorganisaties, burgers en de overheid.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

In de Stichting Opleidingsfonds Beveiligingsbranche (SOBB) zetten werkgevers en werknemers zich samen in voor de vakbekwaamheid en ontwikkeling van professionals in de particuliere beveiligingsbranche.  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

Doel van stichting NEROB is het bevorderen en instandhouden van de deskundigheid en vakbekwaamheid van natuurlijke personen die werkzaam zijn in de beveiligingsbranche. Om dit doel te bereiken zijn registers ingesteld voor onderzoekers, voor adviseurs in de beveiligingsbranche, forensisch ICT-onderzoekers, chauffeurs met een toegevoegde beveiligingstaak … 

Categorie: Belangenorganisaties
 

REQ is opgericht om informatie over producten en productcertificaten. Daarbij promoot REQ het gebruik van producten die aantoonbaar voldoen aan Europese productnormen of Technical Specification.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

De SVPB neemt als enige examenorganisatie examens af voor een aantal beveiligingsdiploma’s en certificaten die zijn opgenomen als opleidingseisen in de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (ministerie van Justitie).  

Categorie: Certificering en diplomering, Opleidingen en trainingen
 

Ieder jaar worden ruim 10.000 auto's gestolen en verdwijnen er ruim 1.200 vaartuigen. Ook de schade als gevolg van transportcriminaliteit is groot. Het is dus van groot belang dat criminaliteit in de mobiliteitsketen bestreden én voorkomen wordt.

Het VbV is een gemeenschappelijk initiatief van alle Nederlandse schadeverzekeraars … 

Categorie: Belangenorganisaties
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,86 seconden.