Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

 

Square Fair is een recherchebureau dat zich toelegt op het oplossen van onregelmatigheidszaken die zich afspelen bij bedrijven en particulieren. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in zeer uiteenlopende onderzoeken.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

SSB is een onderneming, gespecialiseerd in beveiliging, camerasystemen, geluid, datacommunicatie en de engineering en installatie hiervan.  

Categorie: Installatiediensten
 

SSG-Visionsecurity heeft uitsluitend representatieve medewerkers in dienst die over alle benodigde beveiligingsdiploma's, het BedrijfsHulpVerlening diploma en het EHBO-diploma beschikken.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Stackdoor Products is de trotse ontwikkelaar en producent van het gepatenteerde beveiligingshek: Stackdoor. Stackdoor Products is specialist in het vervaardigen van rolluiken, rolhekken en puien en kan bogen op ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van geveltechniek.

 

 

 

Stahlhofer Electrotechniek levert, installeert en onderhoud elektrotechnische en mechanische beveiligingsinstallaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

Stam Elektrotechniek is een elektrotechnisch bedrijf met gespecialiseerd in het installeren van elektrotechnische beveiligingsinstallaties, met name in woningen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Naast de uitvoering van bouwkundige werkzaamheden is Stan Wens actief in het adviseren (monteren en installeren) over kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk. Inmiddels behoort de onderneming tot het selecte gezelschap van gespecialiseerde bedrijven die het 'Borg Certificaat NCP' dragen.  

Categorie: Installatiediensten
 

In de segmenten waarin wij werken zien wij dat de risico’s waaraan onze klanten worden blootgesteld veelal samengevat kunnen worden in drie gebieden:

Toegang; hoe houd ik efficiënt overzicht op wie zich wel of niet waar in mijn organisatie bevindt? Alarmering; hoe weet ik zeker dat mijn bedrijfseigendommen en personeel … 

Categorie: Brandbeveiliging, Toegangscontrolesystemen
 

STAOV Preventietechniek heeft jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche.Wij bieden oplossingen die anticiperen op inbraak, overval, insluiping, diefstal en vandalisme.  

Categorie: Installatiediensten
 

Star Secure is een veelzijdige beveiligingspartner die een totaal beveiligingspakket aanbiedt dat volledig kan worden afgestemd op uw wensen. Een grondige inventarisatie van uw wensen, uw situatie en uw locatie zijn primair van belang om u en uw gasten het gewenste beveiligingsniveau te leveren.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Star Services Consultancy is een beveiligingsbedrijf voor particulieren zowel als bedrijven. Met meer dan 85 gediplomeerde en gekwalificeerde werknemers zijn wij een van de meest succesvolle beveiligingsbedrijven in Nederland.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Staysafe Security is een installatiebedrijf dat beveiligingsinstallaties installeert en onderhoud. Wij installeren inbraaksignalerings-, brandsignalerings-, brandblus-, toegangscontrole-, intercom-, camera- en domoticasystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Steegman Installatietechniek is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf dat vaak wordt betrokken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het installatiebedrijf ontwerpt, realiseert en onderhoudt kwalitatief hoogwaardige beveiligingsinstallaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

Heeft u een alarmsysteem nodig tegen inbraak, laat dan uw huis beveiligen door Steenhart Services.  

Categorie: Installatiediensten
 

SCS Services is een modern, groeiend bedrijf op het gebied van beveiliging in de breedste zin van het woord en dienstverlening in de evenementensector.  

Categorie: Evenementenbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,81 seconden.