Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

 

Sonnenberg Beveiliging is gericht op het kostenbewust, efficiënter en professioneler omgaan met beveiligingdiensten. Ons bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsens aanpak, flexibiliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel van zowel het directie- als het operationele personeel. Korte lijnen en een open communicatiecultuur binnen het … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Sony CCTV levert geïntegreerde en complete CCTV-oplossingen, van camera's tot volledige controlekamers. De oplossingen van Sony worden door veel organisaties gebruikt, waaronder banken, benzinestations, scholen, winkelcentra en overheidsinstellingen.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Toegangscontrolesystemen
 

De SigardTM agressiedetector is een uiterst betrouwbare, automatische opsporingsmethode voor de bestrijding van misdaad en geweld. Bij 90% van alle incidenten wordt het fysieke geweld voorafgegaan door verbale agressie. De mogelijkheid om verbale agressie op te sporen voordat het ontaardt in gewelddadigheden levert waardevolle tijd op waarin … 

Categorie: Agressiedetectoren
 

Bouwkundige beveiliging van een woning moet alle inbraakgevoelige onderdelen omvatten die voor inbrekers bereikbaar zijn, dus alle buitendeuren, ramen, lichtkoepels en dakramen en eventuele andere zwakke plekken.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

SpicyLemon is beveiligingsspecialist van onder andere een nieuwe generatie virusbeveiliging en spamfilters, namelijk NOD32 van ESET en Caretaker AntiSpam. Een nieuwe generatie, omdat de producten sneller en betrouwbaarder werken dan concurrerende producten en net even anders dan anders functioneren. Bovendien gebruiken de producten hiervoor … 

Categorie: Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

SPIE Nederland B.V. is onderdeel van de SPIE S.A. groep die in circa 30 landen actief is. Door een netwerk van 400 regionale buurtvestigingen in Europa zijn we altijd dichtbij u. SPIE S.A. is gevestigd in Cercy in Frankrijk en maakt een omzet van ongeveer € 4 miljard en met circa 30.000 medewerkers.  

Categorie: Camerasystemen, Toegangscontrolesystemen
 

Spiering Installatie ontwerpt, levert en installeert produkten en systemen op het gebied van:

Elektrotechniek; licht- en krachtstroominstallaties en datanetwerke Beveiligingstechniek; brandmeld- en inbraakmeldinstallaties, camera- en toegangscontrolesystemen  

Categorie: Installatiediensten
 

Spijkers Telecom verzorgt de installatie van telecommunicatie-, datacommunicatie- en beveiligingssystemen. Ons werkgebied strekt zich uit van over de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland. Wij bieden u één aanspreekpunt voor al uw beveiligingsoplossingen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Spindler ontwerpt, levert en installeert sprinklerinstallaties en draagt zorg voor certificering en onderhoud. Sprinkler is de meest betrouwbare vorm van brandbeveiliging. Het is een volautomatische 24 uur brandblusinstallatie waarmee een beginnende brand wordt gedetecteerd en beheerst. De laatste jaren worden sprinklerinstallaties steeds … 

Categorie: Brandbeveiliging
 

Beveiligingsadvies / consultancy
 
Spit Security adviseert over het beveiligen van organisaties, maakt risicoanalyses, beveiligingsplannen, begeleidt uitvragen en implementatie trajecten, en kan uw beveiliging evalueren en auditen.

Wij hebben veel kennis en ervaring met BREEAM MAN 8 Veiligheid, Security Management … 

 

Sport & Event Security is een dochteronderneming van Stadion Feijenoord N.V. en houdt zich bezig met het verlenen van diensten op het gebied van veiligheid bij klein- en grootschalige evenementen. De kracht van de organisatie ligt in onze jarenlange ervaring en voortdurende aandacht voor kwaliteit.  

Categorie: Evenementenbeveiliging

Spotmaster is een IT-bedrijf met de ambitie om op het gebied van realtime track-en-trace oplossingen, de grootste in Europa te worden.

Bedrijven met een actieve buitendienst zoeken een gesloten urenstroomregistratie. Spotmaster verzorgt deze registratie en levert een veilige en automatische gegenereerde urenstaat waarin niemand … 

Categorie: Voertuigbeveiliging en -bepantsering, Track- en tracesystemen
 

De aanleg van beveiligingsinstallaties is vakwerk. Sprangers Beveiliging is als BORG gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in het installeren van beveiligingssystemen. Hierdoor bent u verzekerd van deskundige installatie.  

Categorie: Installatiediensten
 

Het doel van Security Phone is het beveiligen van in- en uitgaande informatie van uw mobiele telefoon. Security Phone is een systeem dat uw gesprekken realtime versleuteld zodat uw persoonlijke en gevoelige informatie beschermd is tegen derden.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

Spyke Security levert proactieve camerabeveiliging en kostenbesparende service op afstand.  

Categorie: Bouwlocatiebeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,63 seconden.