Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

 

Safedeliveries.nl heeft als doel een veilige woonomgeving te bezorgen bij haar klanten en levert daarom alles op het gebied van deurbeslag, cilinders, sloten en andere beveiligingsartikelen. Denk hierbij aan producten met kerntrekbeveiliging, lockpickbescherming, cilindertrekbeveiliging, cilinderbreken etc. Kijk voor meer informatie in … 

 

Bij de beveiliging van uw eigendommen dient primair de aandacht uit te gaan naar een goede bouwkundige inbraakwerendheid van de gevelelementen. Daarna kan eventueel met compartimentering en/of een alarminstallatie worden aangevuld.

Indien buiten de bouwkundige aanpassingen tevens elektronische beveiliging gewenst is, kunnen … 

Categorie: Installatiediensten
 

SAFENED zorgt voor uw veiligheid door de inzet van goed opgeleide en betrouwbare medewerkers. Wij leveren u professionele maatwerkoplossingen. Hiervoor werken wij regelmatig samen met gerenommeerde partners op het gebied van techniek en alarmafhandeling.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging
 

SAFENED Training verzorgt de opleidingen:

MBO opleiding Beveiliger 2 MBO opleiding Coördinator 3 Bijzonder opsporingsambtenaar (BOA) Bedrijfshulpverlener (BHV) Automatische Externe Defibrillator (AED) en Veiligheidschecklist aannemers (VCA)  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

Safetel Benelux is al meer dan 20 jaar actief in het bedenken en realiseren van technische oplossingen met zowel bedrade als draadloze alarmeringssystemen. Een perfecte bescherming voor uw medewerkers of uzelf.  

Categorie: Installatiediensten
 

Naast adviseur op het gebied van beveiligingssystemen is Safetronic ook leverancier en installateur van beveiligingsproducten en beveiligingssystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Registreer u hier

 

 

Safety 2 is graag uw advies- en installatiebedrijf dat ervoor zorgt dat uw woning of bedrijf een plek is waar u veilig en onbezorgd kunt wonen en werken.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Safety Service Center levert brandbestrijdingsmaterialen aan overheden, brandweerkorpsen, de industrie en het MKB. Een gestaag groeiend aantal gebruikers uit deze segmenten betrekken hun materialen via Safety Service Center.  

Categorie: Brandbeveiliging, Blusmiddelen
 

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Installatiediensten
 

Organisaties zoeken naar een efficiënt alarmeringssysteem waarbij hulpverleners zo snel mogelijk bij elkaar geroepen kunnen worden na het opstarten van een alarmscenario, automatisch en zonder tussenkomst van de operator.

FireBasic, SAIT Zenitel’s alarmeringssysteem alarmeert individuen en voorgedefinieerde groepen … 

Categorie: Communicatiesystemen, Installatiediensten
 

De sloten van Salto Systems worden wereldwijd gebruikt als veiligheidstoepassin.   

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

 

Categorie: Camerasystemen, Communicatiesystemen
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,99 seconden.