Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 218

De toonaangevende vakbeurs Safety & Security Amsterdam is de tweejaarlijkse ontmoetingsplek, marktplaats en kenniscentrum op het gebied van beveiliging en (brand)veiligheid.

U vindt er:

Alle marktleiders, innovaties en trends onder één dak   Extra aandacht voor veiligheidsvraagstukken in de zorg, … 

Categorie: Beurs- en/of congresorganisaties

SecuredDocuments is een innovatieve en CWA gecertificeerde Security Printer die zich toelegt op de productie van beveiligd waardedrukwerk en op de verwerking van vertrouwelijke informatie. Onze producten en diensten bieden oplossingen tegen allerhande vormen van fraude met documenten en binnen document- en informatiestromen.

 

Categorie: Informatiebeveiliging

SecuSoft, het digitale platform voor beveiligers.
Een echte alleskunner met veel functionaliteiten, sinds 2011 is SecuSoft de beste partner voor elk beveiligingsbedrijf. Heel eenvoudig in gebruik, geeft SecuSoft het management van elk beveiligingsbedrijf en de opdrachtgever inzicht en duidelijkheid in alle facetten … 

Siemens Building Technologies is wereldmarktleider met solutions en producten voor bescherming en comfort van mensen én de veiligheid in kantoren, fabrieken, openbare gebouwen, op luchthavens. Kortom, in elke denkbare ruimte uw partner voor:

* Danger Management Solutions
* Fire Safety, Security, Scanning & … 

 

SenL Beveiligingen is een onafhankelijke onderneming die snel inspeelt op wijzigende technieken en regelgeving. Al onze werknemers hebben een bewijs van goed gedrag en zijn gescreend door het Ministerie van Justitie.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

   

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

SAB-pkvw is een landelijk werkend adviesbureau dat nieuwbouwplannen toetst aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Safarm is van mening dat beveiliging zo min mogelijk het dagelijks leven mag beïnvloeden en dat organisatorische- bouwkundige- en elektronische beveiligingsmaatregelen nauwkeurig moeten worden afgestemd op de aard, behoefte en wensen van de klant.  

Categorie: Installatiediensten
 

Safe & Secure is specialist op het gebied van de levering en plaatsing beveiligingsproducten.  

Categorie: Installatiediensten
 

Safe Beveiliging is al dertig jaar een vertrouwd begrip voor de beveiliging van huis, instelling en bedrijf. Safe Beveiliging levert maatwerk, van een eenvoudige cilindersleutel tot complexe systemen voor beveiliging en toegangscontrole.  

Categorie: Installatiediensten
 

Safe Home Security is een erkend beveiligingsbedrijf gespecialiseerd op het gebied van Inbraakbeveiliging voor woningen en bedrijven. Wij kunnen u geheel vrijblijvend precies vertellen en adviseren op welke manier u inbraak kunt voorkomen.  

Categorie: Installatiediensten
 

SafeShop.nl levert voordelig vele artikelen op het gebied van beveiliging, communicatie en veiligheid uit voorraad. Als u uw producten bestelt worden deze snel en goed bij u bezorgd.  

Categorie: (On-Line) Winkels, Persoonlijke beveiligingsmiddelen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,08 seconden.