Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 79

 

R&G Beveiliging B.V. is een landelijk opererent beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in de beveiliging van woonhuizen en bedrijfspanden. Als lid van de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven staan wij garant voor kwaliteitsoplossingen om inbraak, brand, ongevallen en medische panieksituaties te voorkomen of vroegtijdig te signaleren. … 

Categorie: Installatiediensten
 

R&S Beveiliging en Telecom installeert beveiligingssystemen, datanetwerken, telefoon en telecommunicatie-installaties, toegangscontrole-, camera-, ontruiming- en brandmeldsystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Respect & Trust Security is een beveiligingsbedrijf dat is gespecialiseerd in evenementen- & horeca beveiliging. Door de ruime ervaring die we hebben opgebouw, heb een wij een voorsprong op de concurrentie. Wij opereren al meer dan 10 jaar met goedkeuring van het Ministerie van Justitie.  

Categorie: Evenementenbeveiliging
 

R. van Zijtveld Elektrotechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, installeren, onderhouden maar ook het keuren van elektrotechnische installaties. Met een goed op elkaar ingespeeld team garanderen wij een persoonlijke aanpak van uw installatieproject.  

Categorie: Installatiediensten
 

Hondenbrigade 

Objectbeveiliging  … 

 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

RSD (Rolluiken Service Dienst) verhelpt storingen in opdracht van gerenommeerde rolluikbedrijven en in opdracht van bedrijven die zelf rolluiken bezitten of in beheer hebben.

Een aantal van deze bedrijven heeft voor storingen de telefoon naar RSD doorgeschakeld. Voor de montage van alle soorten rolluiken, rolhekken en transparante … 

Categorie: Rolluiken
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

RV security is een door het ministerie van justitie erkend beveiligingsbedrijf onder nummer ND2270. Wij zijn gespecialiseerd in de beveiliging van de meest uiteenlopende evenementen en publiekstoegankelijke objecten.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

R2B Inspecties is een onafhankelijke inspectie-instelling op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging. Wij inspecteren alle beveiligingsinstallaties en de daarbij behorende bouwkundige en organisatorische maatregelen, zowel bij oplevering als periodiek. Hierdoor bent en blijft u altijd verzekerd van een doeltreffende beveiliging.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Ralectro is uw partner op het gebied van televisiesignaal, telefonie, beveiliging, camerabewaking, PC netwerken en domotica en biedt oplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt.  

Categorie: Installatiediensten
 

RAN Bewaking is een regionaal opererende onderneming die zich richt op het bewaken en beveiligen van gebouwen, terreinen en installaties. RAN Bewaking is uitgegroeid tot specialist op het gebied van alarmopvolging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

De kracht van Randstad Bewaking is dat wij een compleet pakket bewakingsdiensten onder één dak aanbieden. Wij leveren onze activiteiten en diensten altijd exact toegesneden op uw eisen en wensen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Randstad Electronics is gespecialiseerd in het beveiligen van woonhuizen, winkels, bedrijfspanden, bedrijfsterreinen maar ook in speciale objecten zoals bruggen, sluizen, tunnels, rolpaden, varende objecten, etc.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,82 seconden.