Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 87

De afdeling Orde en Bewakingsdiensten van Politie Haaglanden werkt in Den Haag en staat bekend om haar witte bewakingsunits.

Vanuit deze units worden diplomatieke en politieke objecten en hun omgeving geobserveerd. Ook tijdens openbare vergaderingen in de Eerste en Tweede Kamer wordt toezicht gehouden. Ambassadeurs en … 

 

 

De P&R Groep kan uw gehele veiligheidsproject managen en begeleiden. Maar u kunt ook bij ons terecht voor specifieke opdrachten die u apart of in combinatie met andere diensten kunt laten uitvoeren.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Detachering, Uitzendbureaus
 

P&R Security Consultants is een erkend werving- en selectiebureau voor het vinden van gescreend en geüniformeerd beveiligingspersoneel. Wj richten ons op de particuliere beveiligingsbranche en vormen de schakel tussen beveiligingsbedrijven en mensen die in de branche werkzaam (willen) zijn.  

Categorie: Opleidingen en trainingen, Werving en selectie
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Hendriks Veiligheid heeft voor u een compleet assortiment PBM’s op voorraad, alles voor bescherming van hoofd, hand, huid, gehoor, ademhaling enz. is aanwezig.  

Categorie: Persoonlijke beveiligingsmiddelen
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

De geavanceerde techniek van vandaag maakt een optimale beveiliging van uw eigendommen mogelijk. Er zijn vele systemen beschikbaar om bescherming tegen brand en inbraak te vergroten.

Maar om uit de mogelijkheden de meest geschikte te kiezen is een vak apart. Wij hebben daarvoor de deskundigheid in huis en helpen u graag vrijblijvend … 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

Paalman CSC is u graag van dienst met de realisatie van elektriciteitsvoorzieningen, beveiligingssystemen, telecominstallaties en datanetwerken. Door ons in te schakelen bent u verzekerd van een betrouwbaar, betrokken en ervaren team dat in staat is uw specifieke wensen en eisen te vertalen naar een praktisch concept.  

Categorie: Installatiediensten
 

Al sinds de jaren veertig van de vorige eeuw is Pako Park gespecialiseerd in het maken van smeedijzeren hekwerken en buitenverlichting. Pako Park heeft tevens en uitgebreid tuinmeubelen, parasols, barbecue's, buitenkeukens, buitenhaarden en decoratieve accessoires.  

Categorie: Hekken en deuren
 


   

 

 

Panasonic Netherlands B.V. is distributeur van Panasonic producten voor de Nederlandse markt. Panasonic levert producten van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid in een multimarket organisatie.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen
 

 

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,49 seconden.