Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 17

 

Wij zijn gespecialiserd in data-infrastructuren en -communicatie, telecommunicatie en de inrichting en het onderhoud van computerruimten.  

Categorie: Installatiediensten
 

OfficeEye is een videobewakingssysteem dat uitstekende real-time beelden oplevert. De interface is zeer intuïtief en Nederlandstalig. Er kunnen zowel analoge als IP-camera's worden gebruikt.

Door eigen ontwikkeling is maatwerk altijd bespreekbaar. Ook de netwerkondersteuning is flexibel en aan te passen aan de bij u beschikbare … 

Categorie: Camerasystemen
 

Leverancier van cardoplossingen

 

 

 

 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Beveiligingssoftware, Computerbeveiliging
 

Ooperon levert interne communicatiesystemen, heeft een eigen productie- en ontwikkelfaciliteit en een eigen 24-uurs service in Nederland en Vlaanderen. Ooperon richt zich met name op de gezondheidszorg en justitiële complexen.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

 

Categorie: Kasten en kluizen
 

Sleutelbeheer en toegangscontrole

 

 

Ophorst is een NEN 4400-1 gecertificeerd bedrijf. We bieden u een beveiligingsmedewerkers met een professionele, verzorgde uitstraling.

Wij leveren objectbeveiliging, bouwbeveiliging, mobiele en winkelsurveillance, recreatiebeveiliging, evenementenbeveiliging en havenbeveiliging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Orange Business Netherlands vertegenwoordigt de zakelijke communicatie-oplossingen en –diensten van de France Telecom Group. Ons portfolio bestaat uit voice-, data- en mobiele diensten, IT-expertise en managed services.

Alle producten en diensten hebben als doel de bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren en hun … 

Categorie: Communicatiesystemen
 

Orange Business Services is a global IT and communications services provider helping companies effectively collaborate, operate and engage with customers.

 

 

Orange Business Services is a global IT and communications services provider helping companies effectively collaborate, operate and engage with customers.

 

 

 

Categorie: Communicatiesystemen, Computerbeveiliging
 

Osec staat voor Otten Security en is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaande groothandel in elektronische beveiligingsproducten. Osec is gepecialiseerd in de levering van inbraakdetectiecentrales in combinatie met toegangscontrolesystemen.  

Categorie: Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,97 seconden.