Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 18

 

Wij zijn gespecialiserd in data-infrastructuren en -communicatie, telecommunicatie en de inrichting en het onderhoud van computerruimten.  

Categorie: Installatiediensten
 

OfficeEye is een videobewakingssysteem dat uitstekende real-time beelden oplevert. De interface is zeer intuïtief en Nederlandstalig. Er kunnen zowel analoge als IP-camera's worden gebruikt.

Door eigen ontwikkeling is maatwerk altijd bespreekbaar. Ook de netwerkondersteuning is flexibel en aan te passen aan de bij u beschikbare … 

Categorie: Camerasystemen
 

Leverancier van cardoplossingen

 

 

 

 

Onlinecamerashop.nl is de specialist op het gebied van beveiligingscamera's. Van voordelige camerasets tot HD-sets met installatieservice. Wat uw budget ook is, uw woning of pand beveiligen lukt altijd met onlinecamerashop.nl. Wij scoren een 9.6 op Feedbackcompany!

 

 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Beveiligingssoftware, Computerbeveiliging
 

Ooperon levert interne communicatiesystemen, heeft een eigen productie- en ontwikkelfaciliteit en een eigen 24-uurs service in Nederland en Vlaanderen. Ooperon richt zich met name op de gezondheidszorg en justitiële complexen.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

 

Categorie: Kasten en kluizen
 

Sleutelbeheer en toegangscontrole

 

 

Ophorst is een NEN 4400-1 gecertificeerd bedrijf. We bieden u een beveiligingsmedewerkers met een professionele, verzorgde uitstraling.

Wij leveren objectbeveiliging, bouwbeveiliging, mobiele en winkelsurveillance, recreatiebeveiliging, evenementenbeveiliging en havenbeveiliging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Orange Business Netherlands vertegenwoordigt de zakelijke communicatie-oplossingen en –diensten van de France Telecom Group. Ons portfolio bestaat uit voice-, data- en mobiele diensten, IT-expertise en managed services.

Alle producten en diensten hebben als doel de bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren en hun … 

Categorie: Communicatiesystemen
 

Orange Business Services is a global IT and communications services provider helping companies effectively collaborate, operate and engage with customers.

 

 

Orange Business Services is a global IT and communications services provider helping companies effectively collaborate, operate and engage with customers.

 

 

 

Categorie: Communicatiesystemen, Computerbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,78 seconden.