Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 75

 

M2Security  is een bedrijf met een groot gevoel voor veiligheid en is erkend door het Ministerie van Justitie onder ND2658 en POB1114.

Het behoeft geen uitleg dat beveiliging een absolute noodzaak is en niet meer is weg te denken uit onze samenleving.

Door jarenlange ervaring in verschillende disciplines … 

 

M&D Security is een particuliere beveiligingsorganisatie met circa 60 medewerkers. M&D heeft veel ervaring opgedaan in winkelsurveillance, het beveiligen van evenementen en in horecabeveiliging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

M&H Beveiliging heeft alles in huis om zowel preventieve beveiliging als detectiesystemen te installeren. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen kunt signaleren dat er iets mis is en daar snel melding van kunt maken maar ook dat het in de meeste gevallen niet zover komt (preventie).

De preventie bestaat uit een doordachte … 

Categorie: Installatiediensten
 

M&M Beveiliging houdt zich hoofdzakelijk bezig met het inzetten van beveiligingsbeambten op verschillende locaties, waaronder: cruise terminals, haven- en logistieke bedrijven en kantoren. De beveiligingsbeambten van M&M worden tevens ingezet als: evenementenbeveiliger, horecabeveiliger en waardetransporteur.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance, Waardetransport
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

Van Leeuwen Beveiliging is een gecertificeerd bouwkundig en elektronisch installatiebedrijf, aangesloten bij het VEB. Wij hebben 20 jaar ervaring in de installatie van beveiligingssytemen in Amsterdam e.o. Wij kunnen het volgende voor u installeren: Hang- en sluitwerk Rolluiken Alarmsystemen Inbraaksignaleringssystemen Camera- … 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Bij Maas heeft het Beveiliging werken ervaren en gediplomeerde preventieadviseurs die gratis bij u langskomen om uw woning te inspecteren op inbraakgevoeligheid te controleren.

U ontvangt vrijblijvend een beveiligingsadvies en indien u wenst kunnen wij de nodigde aanpassingen aan uw woning vakkundig uitvoeren.  

Categorie: Installatiediensten
 

Maasland Groep is een Nederlandse onderneming actief als internationaal product-, service- en kennisleverancier op het gebied van mechanische en elektronische toegangsoplossingen.

 

Categorie: Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

De specialiteit van MAATbeveiliging is retail- en objectbeveiliging maar wij kunnen u ook beveiligingsbeambten leveren voor zorginstellingen, evenementen, receptiediensten, recherchediensten alsmede voor toezicht en handhaving.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging
 

   

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Madri is een totaalinstallateur met een team dat bestaat uit meer dan 30 professionals. Een gespecialiseerde afdeling houdt zich bezig met de aanleg en het onderhoud van alarminstallaties. Madri is erkend door de VEB en alle installatiewerkzaamheden geschieden volgens strenge normeringen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Meer dan 30 jaar doet Makon niets anders dan beveiligen. Wij zijn dus een betrouwbare partner op het gebied van beveiligen. Makon begeleidt uw project vanaf het eerste contact tot aan de oplevering. Door onze veelzijdigheid kunnen wij u een totaal beveligingspakket aanbieden, u heeft met Makon als installateur direct alle kennis in huis. … 

Categorie: Installatiediensten
 

Mark Bogman Safes is gespecialiseerd in beveiligde opbergsystemen voor geld, databestanden, gevaarlijke stoffen, sleutels, documenten, bedrijfsinformatie, wapens en andere waardevolle goederen. Wij zijn leverancier van gerenommeerde merken en zorgen ervoor dat uw bezit optimaal beveiligd is.  

Categorie: Kasten en kluizen
 

Markhorst Elektro biedt u één adres voor al uw elektrotechnische vraagstukken. Van advies tot installatie en van onderhoud tot nazorg. Wij leveren u innovatieve oplossingen en eersteklas vakmanschap Meer dan 25 jaar ervaring staan wij al garant voor kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,91 seconden.