Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 66

 

 

 

 

 

Specialist in beveiligingstechniek, vluchtwegtechniek en sluitsystemen Gestart in 1983 als de speciaalzaak van ’t Gooi aan de Gijsbrecht van Amstelstraat als sleutelspecialist voor levering van sleutels, cilinders en sloten voor zowel particulieren en bedrijven. In de loop van de jaren werd het assortiment uitgebreid met kluizen, brandkasten, … 

 

 

 

 

 

Lesscher IT is al jaren een begrip in (complexe) kantoorautomatisering en databeveiliging. Voor organisaties met 5 tot meer dan 1000 werkplekken verzorgen wij de complete automatisering.  

Categorie: Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

 

 

Levent Group B.V. biedt deskundige, betrouwbare en onafhankelijke beveiligingsadviezen en -ondersteuning aan (internationale) ondernemingen en overheidsinstellingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het doen van impactanalyses, die op basis van risicoprofielen van de organisatie, of delen daarvan, kunnen worden opgesteld.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Leys is een groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen, machines, bevestigingsmaterialen en levert aan de professionele gebruiker in de bouw.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Lightronics heeft een uitgebreid assortiment armaturen ten behoeve van straat- en terrein- zowel als wand- en plafondverlichting. Maar ook voor extreem slagvaste en projectverlichting kunt u blindvaren op onze expertise en ervaring.

Lightronics is een full-service partner van overheden, energiemaatschappijen, woningbouwcoöperaties, … 

Categorie: Verlichting
 

LIHO Telecom & Safety Systems is toonaangevend op het gebied van beveiliging en telecommunicatie. Wij bieden aan zakelijke en particuliere klanten een breed spectrum van hoogwaardige producten en diensten.

Zonder meer reiken wij de juiste oplossing aan, volledig afgestemd op uw wensen. LIHO onderscheidt zich door topkwaliteit … 

Categorie: Communicatiesystemen
 

Lijo Group B.V. is een onderneming die opereert als beveiliging- en telecombedrijf.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Lindeman levert afroomkluizen voor het afromen van papiergeld en het veilig uitgeven van muntgeld.  

Categorie: Inkomstendervingsbeveiliging
 

 

Categorie: Brandbeveiliging, Blusmiddelen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,88 seconden.