Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 26

 

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

J. van Dommelen kan u adviseren over zowel het opstellen van een programma van eisen als het installeren en onderhouden van uw inbraakbeveiligings-, uw brand- en ontruimingsinstallaties en uw camera- en toegangscontrolesystemen. J. van Dommelen Elektrotechniek is een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.  

Categorie: Installatiediensten
 

Stuffers Bewaking te Amsterdam is een flexibele en onafhankelijke beveiligingsdienstverlener. Een enthousiast team van gediplomeerde beveiligingsmedewerkers staat voor u klaar om uw opdrachten uit te voeren.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Surveillance
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Als proffesioneel beveiligingsbedrijf bieden wij beveiligingsoplossingen door gebruik te maken van toegangscontrolesystemen die reageren op (KNLTB) ledenpassen. Inmiddels zijn circa 150 verenigingen uitgerust met ons toegangscontrolesysteem.  

Categorie: Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Onze beveiligers vervullen een sleutelrol op het gebied van veiligheid en beveiliging. Zij zorgen ervoor dat procedures worden gehandhaafd en waar nodig verbeterd. Zij registreren alle in en uitgaande bezoekers en verkeer, voeren brand- en sluitrondes uit en zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor uw bezoekers.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

JB Security levert beveiligingsinstallatiediensten aan particulieren en bedrijven. Ons doel is om u tegen concurrerende prijzen optimaal te begeleiden in uw beveiligingsproces.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

JBA Security is specialist op het gebied van beveiligen. Dat doen we voor bedrijven, instellingen en particulieren. We bieden diensten als mobiele surveillance, camerabewaking, objectbeveiliging en alarmopvolging aan.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

JBN Security is distributeur van CCTV producten voor installateur en vakhandel, JBN is subdistributeur voor Ajax security systems.

 

 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

JenS Security (v/h Janssen en Schalen) houdt zich bezig met beveiliging. Onze beveiligers hebben ruime ervaring op vele terreinen en zijn flexibel inzetbaar. Zij zijn allen in het bezit van vakdiploma’s en het diploma EHBO/BHV.

Door het volgen van trainingen blijven zij doorlopend op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,83 seconden.