Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 86

International Management Forum (IMF) is uitgever van meer dan 80 schriftelijke cursussen waarvan een sterk groeiend aantal Engelstalige, op diverse vakgebieden.

In samenwerking met onze partners organiseren wij ook diverse mondelinge trainingen waarmee u zich veelal kunt certificeren op een bepaald deelgebied.

Internationaal … 

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

I-SEC Nederland staat met meer dan 550 getrainde professionals in Nederland klaar om u bij te staan in het oplossen van al uw beveiligingsvraagstukken.

Wij hebben vanuit onze expertise en jarenlange ervaring een compleet dienstenpakket ontwikkeld dat erop gericht is om van uw organisatie een veilige omgeving te maken.

Categorie: Objectbeveiliging
 

Installatie Bedrijf Schoonhoven is specialist op het gebied van inbraak- en brandbeveiliging, camerasystemen en telematica. Door jarenlange ervaring en een breed aanbod van producten en diensten is Installatie Bedrijf Schoonhoven de flexibele partner voor risicobeperking en telematica.  

Categorie: Installatiediensten
 

ICS verzorgt voor haar opdrachtgevers directievervoer op maat en tevens:

• detachering van professionele directiechauffeurs
• detachering van professionele vervoerscoördinatoren
• een luxe, representatieve auto indien gewenst
• werving en selectie van directiechauffeurs
• … 

Categorie: Chauffeursdiensten
 

Ons bedrijf is een NCP-erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf. Door deze erkenning van het Nationaal Centrum voor Preventie mogen wij in uw bedrijf of woonhuis gericht beveiligingsadvies uitbrengen voor zowel bouwkundige als elektronische beveiliging.

Dat betekent in de praktijk dat wij altijd eerst bij u ter plaatse kijken … 

Categorie: Installatiediensten
 

IBC beveiliging is specialist in het elektronisch beveiligen van woningen en voor het MKB.  

 

IDIS Nederland BV is producent/distributeur van CCTV producten. Met een compleet aanbod in video recorders (NVR’s en DVR’s), beveiligingscamera’s (IP en analoge camera’s), Video Management Software (IDIS Solution Suite (ISS) en IDIS Center) en accessoires, heeft IDIS Nederland BV voor elke beveiligingsuitdaging … 

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen
 

IGNIS SYSTEMS is een CCV erkend branddetectiebedrijf. Wij leveren professionele branddetectie componenten, gecertificeerde brandmeldcentrales, ontruimingssystemen, DECT-systemen, gasdetectie-, vlamdetectie- en toegangscontrolesystemen. Tevens is IGNIS SYSTEMS een CCV erkend opsteller van programma's van eisen (PVE-en).  

Categorie: Brandbeveiliging, Gas- en rookdetectie, Toegangscontrolesystemen
 

Het Institute for International Research (IIR) organiseert conferenties en trainingen in diverse vakgebieden. Vooraanstaande sprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de politiek bieden u kennis en vaardigheden in de vorm van lezingen, praktijkcases, theorie en praktijkgerichte oefeningen.  

Categorie: Beurs- en/of congresorganisaties
 

 

Categorie: Camerasystemen, Hang- en sluitwerk, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

De bouwwereld vindt in IJzerhandel Raadsma een perfecte partner. Voor het adequaat uitvoeren van bouwprojecten en ander technisch werk levert Raadsma snel en zeker een compleet assortiment ijzerwaren, gereedschappen en machines, hang- en sluitwerk maar ook persoonlijke beschermingsproducten.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Persoonlijke beveiligingsmiddelen
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,94 seconden.