Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 118

In een meer dan veertigjarige praktijk heeft Hoffmann Bedrijfsrecherche een groot aantal specialistische diensten ontwikkeld. Soms preventief, soms repressief maar altijd effectief. Als men ons nodig heeft blijken de kennis, ervaring, onafhankelijkheid en integriteit van Hoffmann Bedrijfsrecherche van onschatbare waarde.

 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten, Risk management
 

 

Categorie: Hekken en deuren
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Linthorst Installatietechniek is een middelgrote totaalinstallateur met 150 werknemers, die vaak rechtstreeks voor opdrachtgevers werkt. Enkele voorbeelden van onze disciplines zijn verwarming, luchtbehandeling, elektra, gebouwbeheerssystemen, datacommunicatie en beveiliging.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Van Wijk Installatietechniek is een VEB erkend en VCA gecertificeerd installatiebedrijf. Wij leveren, installeren en onderhouden o.a. beveiligingsinstallaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

Om onze kwaliteit en vakkennis te waarborgen zijn wij aangesloten bij een aantal branche-organisaties en keurmerken. Wij zijn NCP erkend, een BORG Technisch Beveiligingsbedrijf en UNETO-VNI gecertificeerd. Zo kunt u de beveiliging van uw zaak of huis met een gerust hart uit handen geven.  

Categorie: Installatiediensten
 

HEG Telematica is een erkend Borg beveiligingsbedrijf. Dit betekent o.a. dat wij systemen opleveren die in overeenstemming zijn met de eisen die verzekeringsmaatschappijen stellen aan deze inbraakbeveiligingssystemen. Of u nu een bedraad of draadloos systeem wenst, voor een woning of grote bedrijfsruimte, hiervoor kunt u bij ons terecht. … 

Categorie: Installatiediensten
 

Al meer dan 15 jaar heeft H.W. Bveiliging haar sporen verdiend als installatiebedrijf van kwaliteitsproducten en -diensten en totaaloplossingen op het gebied van elektronische beveiligingsinstallaties, zorgsystemen, communicatiesystemen en domotica, geschikt voor woonhuizen, winkels, kantoren en bedrijfspanden.  

Categorie: Installatiediensten
 

Haagsma Elektrotechniek is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf dat installatiewerkzaamheden verzorgt in de woningbouw, utiliteit en industrie.

Haagsma Elektrotechniek heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van de advisering en installatie van bouwkundige en elektronische beveiligingsinstallaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

De vakgroep Brandveiligheid bij HAC is gespecialiseerd in brandbeveiligingsvraagstukken over gebouwen en industriële complexen. HAC adviseert hierbij over de voor- en nadelen van brandbeveiligingsconcepten in het kader van wettelijke eisen en verzekeringsvoorwaarden. Ook wordt, indien gewenst, de inbraakveiligheid onder de loep genomen. … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Brandbeveiliging
 

Binnen het vakgebied van Haco ligt ook het beveiligen van woningen en bedrijfspanden. Wij hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het adviseren over en uitvoeren van inbraaksignalerings- en camerasystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Hacousto Security Solutions is de specialist op het gebied van biometrie en uw partner voor het oplossen van complexe security vraagstukken. Hacousto biedt een volledig scala aan biometrische oplossingen, van vinger- tot handpalm- en van iris- tot gezichtsherkenning.  

Categorie: Biometrie
 

HADI Beveiligingen is specialist op het gebied van camerabewaking (buiten-, verborgen- en infraroodcamera´s. Camerabewaking is er voor binnen en buiten. Wij kunnen u gedegen adviseren en het camerasysteem plaatsen. Camera´s in uw bedrijf dragen bij aan het oplossen van (interne) diefstal en verhogen het veiligheidsgevoel van uw … 

Categorie: Installatiediensten
 

Hageman levert inbraaksignaleringssystemen, toegangscontrole- en brandmeldinstallaties alsmede camera-observatiesystemen.  

Categorie: Camerasystemen, Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,87 seconden.