Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 57

 

Gelderland Hekwerken levert kwalitatief hoogwaardig hekwerk tegen concurrerende prijzen. De door ons geleverde en gemonteerde hekwerken en poorten zijn geproduceerd volgens de ISO 9001 norm en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van installatie, gebruik en veiligheid.

Al ons hekwerk is verzinkt maar kan eveneens … 

Categorie: Hekken en deuren
 

Gelmo produceert en levert hoogwaardige hekwerken, afrasteringen en poorten voor zowel particulieren als bedrijvenorganisaties. Daarnaast bieden wij nog een breed scala van produkten en diensten zoals stadsmeubilair, de inrichting van sportterreinen en de verhuur van bouw- c.q. dranghekken voor evenementen.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Geluk Beveiliging en Montage is gespecialiseerd in inbraakpreventie. We zijn een "Politiekeurmerk Veilig Wonen" erkend installatiebedrijf op het gebied van bouwkundige beveiliging.  

Categorie: Installatiediensten
 

Gemalto is een bedrijf dat chipkaarten produceert. Het is een naamloze vennootschap gevestigd in Amsterdam en genoteerd bij Euronext Parijs en Amsterdam. Vanaf 24 juni 2013 maakt het deel uit van de AEX. Gemalto ontstond in 2006 door een samenvoeging van Gemplus (Luxemburg) en Axalto (Nederland, dat in 2004 van Schlumberger was afgesplitst). … 

 

Het Genootschap voor RisicoManagement is opgericht voor professionals die zich bezig houden met risicomanagement. Het Genootschap biedt een platform waarop informatie en ervaring over risicomanagement kan worden gevonden en uitgewisseld. Het Genootschap stelt hiervoor diverse mogelijkheden ter beschikking zoals:

het organiseren … 

Categorie: Belangenorganisaties, Risk management
 

Zo rond 2000 is Geran gestopt met het produceren van hekwerk en aanverwante producten. De productielocatie is toen omgebouwd naar een magazijn waar nu de stellingen staan met de meest denkbare materialen voor het bouwen van hekken en poorten.

Inmiddels is Geran importeur van gerenommerde merken als Fadini, Comunello, Grande … 

Categorie: Hekken en deuren
 

Gerco is voor alle doelgroepen de betrouwbare dienstverlener als het aankomt op het realiseren van de juiste maatregelen om uw gebouwen brandwerend te maken en te houden. Gerco is met ruim dertig jaar ervaring, marktleider op het gebied van brandpreventie.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

U kunt Gerding Security Service inhakelen voor evenementen- en horecabeveiliging, winkelsurveillance, objectbewaking, receptie- en portiersdiensten zowel als mobiele surveillance.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Portiers, Receptie, Surveillance, Horecabeveiliging
 

Gerrit de Jonge Techniek is werkzaam in heel Zeeland e.o. waarbij vakbekwaamheid en klantgerichte service voorop staan. Alle systemen worden in eigen beheer ontworpen en geïnstalleerd.

Wij houden daarbij rekening met uw wensen waardoor totaaloplossingen op maat worden kunnen worden geleverd. Onze opdrachtgevers zijn … 

 

Gerritse IJzerwaren is dé groothandel voor bouwbeslag, gereedschap en bevestigingsmiddelen in Midden-Nederland. Met 25 vestigingen en een eigen MBO-3 opleiding (het Gerritse College) en een uniek distributiecentrum, richt Gerritse zich op de bouw- en installatiebranche. De service aan de klant staat bij alle 300 medewerkers centraal. … 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

toegangscontrole integrale beveiliging bezoekersmanagement videobewaking  

 

GGB verenigt een gedegen expertise van ICT-beveiliging met een in vele jaren opgebouwde kennis van netwerken. Die combinatie levert voor u een maximale beschikbaarheid op van uw ICT systemen en een robuuste bescherming tegen informatieverlies en -diefstal. Een optimaal presterende ICT-infrastructuur draagt bovendien bij aan de productiviteit … 

Categorie: Beveiligingssoftware
 

Gi-Tech Beveiliging is gespecialiseerd in de levering en installatie van alarmsystemen, camerabewakings- en intercomsystemen, zowel voor particulieren en bedrijven.  

Categorie: Installatiediensten
 

De overheid stelt steeds hogere eisen aan beveiliging. Ook verzekeringsmaatschappijen willen vaak pas verzekeren als er een goede inbraak- en/of brandmeldinstallatie in uw huis of bedrijfspand hangt. Giant Security beschikt over de kennis en ervaring om voor uw situatie de meest gunstige oplossing te realiseren. Onze specialisaties zijn:

• … 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,02 seconden.