Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 46

 

F-Secure heeft zich in 20 jaar ontwikkeld tot een wereldspeler op de markt voor online en mobiele beveiliging. Onze technologische innovaties bieden het hoofd aan de continu veranderende beveiligingsbedreigingen.  

Categorie: Informatiebeveiliging
 

Wij installeren: Licht- en krachtinstallaties Brand en ontruimingsinstallaties Alarminstallaties CCTV camera-installaties Toegangscontrole Telefooninstallaties IP toepassingen, netwerkdiensten en netwerkbekabeling Werkplekautomatisering Bliksembeveiliging alsmede Domotica  

Categorie: Installatiediensten
 

F. Hendriks Elektrotechniek is landelijk erkend beveiligingsinstallateur en lid van de branche organisatie VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven). Wij verzorgen onder andere inbraakbeveiligings-, brandmeld-, ontruimings-, toegangscontrole- en camera-observatiesystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

Facilicom Services Group is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. U kunt al uw facilitaire diensten dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij verlenen onze diensten kwalitatief hoogwaardig, efficiënt en flexibel.

Facilicom kan op vrijwel ieder facilitair terrein de juiste mensen op de … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Receptie, Risk management
 

De kernactiviteit van Facility Service is het aanbieden van integrale facilitaire diensten.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Ontruimingstechnieken
 

FSN verzorgt beveiligingsoplossingen. Als merkonafhankelijk specialist leveren we altijd de voor u beste combinaties van systemen en apparatuur voor o.a. inbraaksignalering, toegangscontrole, camera-observatie en IP oplossingen.  

Categorie: Camerasystemen, Installatiediensten
 

 

 

Bewaking en alles wat daar mee samenhangt is een taak van gekwalificeerde vakmensen. Fair Bewaking biedt een compleet pakket aan, is lid van de VPB en heeft het "Keurmerk Beveiliging".

Fair Bewaking kent een compleet geautomatiseerde aansturing van haar (collectieve) mobiele surveillance, inclusief real-time rapportage, … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance

De Secura is het grootste ontmoetingsplatform voor de Beveiligings- en Welzijnssector in België. De beurs wordt georganiseerd door Fairtec N.V., Roderveldlaan 3 in B-2600 Berchem.  

Categorie: Beurs- en/of congresorganisaties
 

Famostar ondersteunt u bij het adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden, beheren en handhaven van noodverlichtinginstallaties in elk project.  

Categorie: Verlichting
 

FandSA bestaat uit Fire and Security Advisement B.V. en FandSA veiligheid & opleidingen BV. Deze ondernemingen zijn specialisten op het gebied van Arbo, brandpreventie, safety en security. Onze deskundigheid zetten wij landelijk in door het geven van advies, begeleiding, realisatie en opleiding.

Zo verzorgen wij ondermeer … 

Categorie: Opleidingen en trainingen, Bedrijfshulpverlening BHV, AED kasten
 

Vaak is het zo dat voertuigen onbewaakt achterblijven wanneer de eigenaar op vakantie gaat of voor zaken in het buitenland verblijft. Om ervoor te zorgen dat er in deze periode niet gereden kan worden, zorgt FARINGWELL er met haar Startblock Service voor dat het voertuig (auto, boot, camper of motor) niet gestart kan worden.  

Categorie: Beveiligingssoftware, Track- en tracesystemen
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

FDH Systems is een NCP erkend beveiligingsbedrijf en gespecialiseerd in elektronische beveiliging en domoticasystemen voor particulieren en bedrijven. FDH Systems verzorgt het hele projectmanagement van advies tot en met nazorg voor de diverse beveiligingstakken.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,18 seconden.