Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 104

Organisaties kunnen nieuws, evenementen en vacatures aanleveren via redactie@documentwereld.nl. Het plaatsen van berichten wordt beoordeeld door de redactie. Berichten van partners worden geplaatst onder de overeengekomen condities.

Voor het laten opnemen en wijzigen van uw organisatiegegevens in de bedrijvenindex dient u … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

D&B Security heeft met haar objectbeveiliging een visie over hoe de veiligheid van mensen, informatie en gebouwen optimaal geborgd is, zonder dat daarmee de uitstraling van het kantoor direct verandert in onwelkom of hermetisch afgesloten. Onze Security Host vormt de kern van onze objectbeveiliging propositie. De ervaring leert ons … 

 

U kunt bij D-fence terecht voor elk type afrastering,voor gaashekwerk, spijlenhekwerk, staalmathekwerk, enkele en dubbele draaipoorten en wij hebben voor u zelfs een beperkt aanbod gebruikte hekken.  

Categorie: Hekken en deuren
 

D.C.C. Inbraakbeveiliging is een door de Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) landelijk erkend beveiligingsbedrijf en is derhalve gecertificeerd conform de VEB 3 kwaliteitsregeling.

D.C.C. Inbraakbeveiliging is de professional op het gebied van beveiligingsproducten welke u zelf of door onze gediplomeerde vakmensen … 

Categorie: Installatiediensten
 

D.C.C. Inbraakbeveiliging is een door de VEB erkend beveiligingsinstallatiebedrijf en gecertificeerd conform de VEB 3 kwaliteitsregeling. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring zijn wij als geen ander bedreven in het beveiligingsvak.  

Categorie: Installatiediensten
 

Als PKVW-erkend bedrijf bieden wij u de zekerheid dat alle door ons uitgevoerde werkzaamheden getoetst worden door de certificeringinstantie.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Solution provider in the global video surveillance industry

 

 

Dalo Service is een zelfstandige onderneming met meer dan 20 jaar ervaring in de installatie en het onderhoud van brandbeveiliging, noodverlichting en brand- en ontruimingsinstallaties.  

Categorie: Brandbeveiliging, Installatiediensten
 

Damast Associates is een onafhankelijk adviesbureau voor beveiligingsadvies aan bedrijven en (semi-)overheden.

Wij verzorgen Security Risk Management, training en opleiding en voeren incidentonderzoek en personeelsscreening uit.

Alle adviseurs van Damast Associates bezitten de benodigde vakgerichte diploma’s … 

Categorie: Opleidingen en trainingen, Risk management
 

 

Categorie: Camerasystemen
 

DATTEC is een technisch installatiebedrijf. Wij installeren en onderhouden installaties voor inbraakbeveiliging, telefoon, toegangscontrole, camerabeveiliging, datanetwerken, brandbeveiliging, nood- en vluchtwegverlichting. Met Dattec als erkend VEB Beveiligingsinstallatiebedrijf haalt u een betrouwbare, servicegerichte partner in huis. … 

Categorie: Installatiediensten
 

De Beer Beveiliging hecht waarde aan de gedachte dat je eigendom 100% beschermd moet zijn. Beveiligd door specialisten die inventariseren, kiezen, monteren, onderhouden.

Beveiliging is een optelsom. Steeds paraat. Altijd één stap vooruit. Vertrouwen in de basis. Rustig de deur kunnen sluiten. Kalm de ogen dicht … 

Categorie: Installatiediensten
 

De Berkel Vesting is gespecialiseerd in mechanische inbraakbeveiligen en heeft een jarenlange ervaring op dit gebied. Wij zijn een erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen (P.K.V.W) bedrijf en aangesloten bij het CB&V. (Centrum voor Beveiliging & Veiligheid).  

Categorie: Inbraakdetectiesystemen
 

De Bitter Beveiliging is al meer dan 30 jaar actief in de beveiligingsbranche. Mede door deze jarenlange ervaring zijn wij in staat om overzichtelijke beveiligingsoplossingen op maat te bieden. Onze klantenkring bestaat zowel uit particulieren als bedrijven.  

Categorie: Installatiediensten
 

De Blaauw Elektrotechniek draait al meer dan 30 jaar mee in haar branche. In 1989 is besloten haar positie te versterken door De Blaauw Beveiligingstechniek op te richten.

Vrijwel vanaf het begin hebben onze opdrachtgevers gezien dat deze combinatie uitstekend aansluit bij hun wensen: gebundelde vakkennis, een verzorgde … 

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,07 seconden.