Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 76

 

Copla heeft een ruime ervaring met het verzorgen van opleidingen op het gebied van brandmeldinstallaties. Onze opleidingen en trainingen worden gegeven door deskundige en in de praktijk actieve docenten. Wij starten op meerdere locaties in de regio, zie voor actuele dagen de cursusplanning en de agenda op de website.

 

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

Cor van Raay Elektrotechniek is een gerenomeerd bedrijf in het adviseren, installeren en onderhouden van inbraaksignaleringsinstallaties, cameraobservatiesystemen, toegangscontrolesystemen, video-intercomsystemen en elektrotechnische systemen.

Cor van Raay Elektrotechniek is door NCP erkend als een volwaardig beveiligingsbedrijf … 

Categorie: Installatiediensten
 

Cosec Beveiliging is gespecialiseerd in de aanleg van beveiligingssystemen voor bedrijven en particulieren.  

Categorie: Installatiediensten
 

Mastermate biedt sleutelbeheer aan voor mechanische zowel als elektronische of elektromechanische sluitsystemen.  

Categorie: Sleutelbeheersystemen
 

DETEC levert al meer dan dertig jaar high-end beveiligingsoplossingen aan de particuliere, zakelijke en institutionele markt. De DETEC groep heeft meer dan 200 mensen in dienst, verspreid over 12 strategisch gelegen vestigingen in Nederland.

Als één van de grotere spelers installeren en onderhouden wij jaarlijks … 

Categorie: Installatiediensten
 

Totaalprogramma voorhet inrichten van meld- en controlekamers

 

 

Croon GBBS richt zich op integrale beveiligingsoplossingen bij grote organisaties, bedrijven en instellingen met een complex beveiligingsvraagstuk en/of een verhoogd risicoprofiel.

Vele toonaangevende objecten zoals musea, ziekenhuizen, overheidsgebouwen, banken en luchthavens weten hun veiligheid gewaarborgd dankzij de systemen … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Installatiediensten
 

Als specialist in evenementenbeveiliging en crowd management services zijn wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium bij een evenement betrokken. Veel grote en zeer gerenommeerde organisaties betrekken Crowd Support zelfs bij keuzes rondom de aard en omvang van het evenement.

 

 

CRYPSYS heeft meer dan 20 jaar focus en expertise op het gebied van ICT-security. Wij ondersteunen ruim 700 resellers waarvan vele al meer dan 10 jaar! Onze focus ligt op de gebieden data leakage, managed security, email security, web security, encryptie en endpoint security.  

Categorie: Beveiligingssoftware, Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

CSC Security houdt zich uitsluitend bezig met oplossingen voor tijdelijk en/of permanent beveiligen van objecten, evenementen, gebouwen, terreinen, bouwprojecten en bijzondere tentoonstellingen.

Het gaat hierbij om beproefde oplossingen met behulp van geavanceerde elektronische beveiligings- en bewakingsapparatuur. Hoewel we … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

CSF staat met haar IT Governance, Risk Management & Compliance oplossingen bekend als effectieve katalysator in het versterken van de ISMS keten.

Hierbij herkennen de klanten van CSF haar snelle en accurate vermogen om de zwakste schakel op te sporen en deze duurzaam te versterken.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Risk management
 

CSN-Beveiliging is gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid en biedt een uitgebreid dienstenpakket voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van advies tot en met uitvoering. Alarmopvolging, surveillance, receptiediensten, etc. 
   

Categorie: Receptie, Surveillance
 

De Holkema Group, opgericht in 1989, heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het leveren van een aantal diensten, waaronder beveiliging, brandbeveiliging, opnameleiding, transport en hosting.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

Cuna is een landelijk opererende organisatie, ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Bij ons kunt u terecht voor portofoons, basisposten, communicatienetwerken en aanverwante producten en diensten.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

Custos Beveiliging levert en installeert inbraaksignaleringssystemen conform de BORG-regeling. De juiste alarminstallatie is samengesteld uit gecertificeerde apparatuur. Deze apparatuur kan zowel bedraad als draadloos zijn.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,86 seconden.