Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 76

 

 

Categorie: Camerasystemen, Communicatiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

Commend is wereldwijd leveranciers van intercomsystemen. Het bedrijf biedt oplossingen voor communicatie-en beveiligingssystemen en toepassingen waarin spraak, beeld en data worden gecombineerd en worden aangeboden via een zeer gebruiksvriendelijke interface.  

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

De webwinkel voor al uw beveiligingsproducten, Camerabeveiliging Alarminstallatie Toegangscontrole en Mechatronica.

 

 

Complex is op 1 november 1998 opgericht en sinds de oprichting is onze onderneming uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf met veel klanten.  

Categorie: Installatiediensten
 

Compumatica is een Nederland IT security bedrijf met specialisme op het gebied van encryptie. Compumatica ontwikkelt, produceert en implementeert oplossingen met een hoge beveiligingsgraad zonder achterdeuren. Tijdens de ontwikkeling van de producten staat veiligheid centraal met in het achterhoofd snelle implementatie en integratie, eenvoudig … 

 

Compur Monitors GmbH. (München) is fabrikant van industriële gasdetectie-apparatuur en tevens pionier van de draagbare gasdetector.  

Categorie: Gas- en rookdetectie
 

ComSafe Beveiligingtechniek biedt oplossingen op het terrein van beveiligingstechniek. Het bedrijf geeft advies over, en installeert en onderhoudt, beveiligingsinstallaties voor particulieren, bedrijven en de overheid. ComSafe is in heel Nederland aktief.

ComSafe geeft advies over inbraak- en overvalinstallaties, camerasystemen, … 

Categorie: Installatiediensten
 

Concept Elektro is een jong bedrijf met jarenlange ervaring in de elektrotechnische installatiebranche. Concept Elektro heeft 25 werknemers. Om onze kwaliteit te kunnen meten en waarborgen zijn wij aangesloten bij Uneto-VNI, VEB (beveiliging) en NCP (brand installatie- en onderhoudsbedrijf).  

Categorie: Installatiediensten
 

Concept Facilities is een beveiligingsinstallatiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in innovatieve beveiligingsoplossingen voor particulieren en bedrijven.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

 

Consecu.nl omschrijft uw risico's op bouwkundig, personeel en organisatorisch gebied zodat u uw risico's reëel onder ogen kunt zien als een onderdeel van de visie en strategie van uw organisatie.

Afhankelijk van de grootte van uw organisatie kunnen wij u reeds binnen enkele dagen een neutraal en onafhankelijk advies middels … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Consepto Hekwerkadvies is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hekwerk en poorten in de regio. Hierbij adviseren wij hekwerk met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Consepto Hekwerkadvies begeleid het hele traject en is het aanspreekpunt tot en met de oplevering. Consepto Hekwerkadvies is gevestigd in Voorschoten.

 

 

Consolid is een professioneel georganiseerde personele dienstverlener en werkzaam in heel Nederland. Consolid is gespecialiseerd in personen­vervoer, wegtransport, railvervoer en beveiliging. Door de gestage groei in deze sectoren is Consolid tot een top-25 uitzend­organisatie uitgegroeid. Consolid is lid van de ABU en in het bezit … 

Categorie: Detachering, Personeelsdiensten, Uitzendbureaus
 

Control Risks is an independent, specialist risk consultancy with offices worldwide.

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Cooper Menvier is een belangrijke speler op het gebied van noodverlichting, branddetectie, algemene verlichting en inbraakdetectie.  

Categorie: Brandbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,79 seconden.