Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 76

 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Claus van der Velden elektroservice is een bedrijf voor de uitvoering van elektrotechnische installaties, datanetwerken alsmede inbraak- en brandbeveiligingsinstallaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

CLB is producent en leverancier van het in eigen beheer ontwikkelde totaalcommunicatiesysteem Unicare. Dit systeem zorgt ervoor dat alle elektronische apparaten en sensoren in een gebouw zijn aangesloten op één IP- of ISDN-kabelnetwerk en met elkaar kunnen communiceren.

Het integreert in en uitbraak, branddetectie, … 

Categorie: Communicatiesystemen
 

 

Categorie: Ventilatiesystemen, Binnenklimaatbeheersing
 

CNI Europe is al ruim 15 jaar een betrouwbare en professionele distributeur van complete IP oplossingen met als focus IP Cameratoezicht. Wij leveren aan een groot deel van de installatie-, beveiliging- en telecombranche in de Benelux hoogwaardige IP producten en bijbehorende kennis.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

Risico’s horen bij mensen en bij het leven. Maar u kunt risico’s tot een minimum beperken door goede maatregelen te nemen, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat uw huis minder aantrekkelijk is voor inbrekers en beter beschermd tegen brand.

De specialisten van Cocon voorzien u van een beveiligingsadvies op maat … 

Categorie: Installatiediensten
 

De onafhankelijke specialisten van Cocoon Riskmanagement helpen u graag met het oplossen van vraagstukken over brandveiligheid, beveiliging, arbeidsomstandigheden en milieu. Of het nu gaat om onderzoek, advies, detachering of opleiding, neemt u rustig contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.  

Categorie: Risk management
 

CODE is een landelijk werkend en flexibel beveiligingsbedrijf dat 24 uur per dag bereikbaar is.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Surveillance
 

Uiteraard zit u niet te wachten op indringers in uw bedrijf. Maar ook tijdens werkuren kunnen inbrekers actief zijn. Met inbraakdetectie van Cofely houdt u ongewenst bezoek buiten de deur, met snelle ontdekkig, alarmering en opvolging.

Cofely heeft een uitgebreid aanbod aan technische installaties voor een solide beveiliging … 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Beveiliging eist specifieke technische kennis over beveiligingstechnieken. Colijn heeft deze kennis en is daarnaast een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat systemen levert voor inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking alsmede toegangscontrole.

Colijn is op het hoogste niveau gecerticeerd conform de Borg richtlijn … 

Categorie: Installatiediensten
 

Het CBP houdt toezicht op de naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), de Wet politiegegevens (Wpg) en de Wet gemeentelijke basisadministratie (Wet GBA).  

Categorie: Belangenorganisaties
 

Collis faciliteert beveiligde draadloze betalingstransacties.  

Categorie: Computerbeveiliging
 

In industrie en utiliteit zorgen Colt systemen ervoor dat mensen werken of ontspannen in een sfeer waarin lucht, licht en veiligheid in balans zijn. Onze werkterreinen zijn klimaattechniek en brandbeveiliging.  

Categorie: Gas- en rookdetectie
 

Zoekt u een partner op strategisch en tactisch niveau om hedendaagse uitdagingen op het gebied van criminaliteitsbestrijding, beveiliging van bedrijfsgegevens en security management het hoofd te bieden.

Com-Connect kan die partner voor uw bedrijf of organisatie zijn. Onze dienstverlening bestaat uit trainingen, opleidingen, … 

Categorie: Informatiebeveiliging, Recherche- en opsporingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,83 seconden.