Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 176

 

Bouw Totaal Onderhoud kenmerkt zich door een geheel eigen kijk op de branche en een grote mate van innovatiekracht. De eigenzinnige ‘paraplu' boven ons bedrijfspand staat daar symbool voor. Wij wachten ontwikkelingen niet af maar proberen ze voor te zijn.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

De kwaliteit van een woning of een gebouw is in toenemende mate afhankelijk van installaties en systemen. Met Tadema beschikt u over een ervaren vakbedrijf voor de aanleg van elektra-installaties, energiebesparende systemen en beveiligingsinstallaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Bouwens biedt ondersteuning op het gebied facilitaire dienstverlening. Dankzij veel ervaring en kennis realiseren we gastvrijheidsoplossingen van hoog niveau. Onze aanpak is praktisch, vernieuwend en resultaatgericht. Iedere dag halen onze mensen het beste uit zichzelf om onze opdrachtgevers alle zorgen uit handen te nemen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie
 

Bouwkundige Beveiliging Nederland levert en installeert (elektro)mechanisch hang- en sluitwerk, deurautomaten, toegangscontrolesystemen, vluchtwegtechnieken, (elektro)mechanische cilinders, bouwbeslag, inbraak- en brandwerende kluizen.

Om kwaliteit en veiligheid te garanderen werkt BBN met een servicedienst die 24 uur per dag, … 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

Bovema Glas is specialist op het gebied van het ontwerpen, fabriceren en monteren van glasdakconstructies, vliesgevelconstructies en rook- en warmteafvoersystemen.

Bovema Glas levert naast alle glasconstructies ook (brand)ventilatiesystemen. Door een optimale afstemming in de productie en montage kunnen de Bovema ventilatie-eenheden … 

Categorie: Glas
 

De wet- en regelgeving rond brandpreventie is complex en veelomvattend. Directies van bedrijven blijven uiteindelijk verantwoordelijk voor de brandveiligheid binnen een organisatie.

De experts van BPC Consultancy beschikken over specifieke deskundigheid, jarenlange ervaring en hanteren uiterst praktische oplossingen. Wij … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Brandbeveiliging, Ontruimingstechnieken
 

BPI Beveiliging & Bewaking richt zich op alle facetten van het veiligheid- en beveiligingskordon en adviseert opdrachtgevers over beveiliging en bewaking in het algemeen en risk- en securitymanagement in het bijzonder.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Risk management
 

Dankzij moderne technieken wordt uw woonhuis binnen een dag geheel draadloos elektronisch beveiligd en aangesloten op de telefoonlijn. Het systeem wordt uw eigendom dus geen hoge verhuurkosten of dure abonnementen achteraf.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,78 seconden.