Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 176

 

Bewacom legt zich ondermeer toe op het verrichten van mobiele surveillance, receptiediensten, camerabawaking en evenementenbeveiliging.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

Bewakingsdienst Leende is een particuliere beveiligingsorganisatie die iedere vorm van bewaking graag voor haar rekening neemt. Van bedrijfs- en evenementenbeveiliging tot objectbewaking, van receptie- en portiersdiensten tot bouwplaatsbeveiliging.

Daarbij staat ook onze hondenbrigade altijd paraat. Bovendien hebben we ruim … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Receptie
 

Wij hebben de afgelopen 37 jaar een brede beveiligingservaring en -expertise opgebouwd die wij inzetten voor steeds meer opdrachtgevers die precies weet waarvoor ze bij ons terecht kunnen, veelzijdige bewakingsspecialist zonder franje.

Wij zijn een flexible bewakingsorganisatie met gemotiveerde, representatieve medewerkers. … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Reeds 30 jaar vakkennis, goede opleiding, enthousiasme en liefde voor het vak, dat zijn de kenmerken van onze beveiligers. Ervaren rotten in het vak en leergierige jonge mensen die snel ervaring opdoen en met een gezonde dosis vakkundig wantrouwen de belangen van de opdrachtgevers beschermen.

Van Gijn is werkzaam in 's-Hertogenbosch … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

Bewaking en beveiliging zijn doorgaans niet de primaire activiteiten van een organisatie. Vaak is onduidelijk welke schade kan ontstaan of welke incidenten zich kunnen voordoen.

Bewakingsdienst Zuid West adviseert u door de risicofactoren in kaart te brengen en passende maatregelen aan te bevelen. Laat u adviseren door onze … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

BGB biedt integrale kwaliteitszorg bij advisering, installatie en onderhoud van uw beveiligingsinstallatie alsmede advies op het gebied van hang- en sluitwerk.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

Beveiliging Gelderland Brabant (BGB Beveiliging) is een allround beveiligingsinstallatiebedrijf. Een gecertificeerde én vakkundig geïnstalleerde alarminstallatie heeft een zodanig preventieve werking dat de kans om betrokken te raken bij een (poging tot) inbraak met 85 tot 90% afneemt.  

Categorie: Installatiediensten
 

U wilt meer dan alleen bouwkundige beveiliging? In samenwerking met onze moedermaatschappij NVD Beveiligingsgroep biedt BHBS/Europoint u een compleet pakket aan aanvullende diensten zoals alarmcentralediensten, mobiele surveillance, opleidingen & trainingen, objectbeveiliging, receptiediensten maar ook de detachering van beveiligers en … 

Categorie: Installatiediensten
 

Een installerend dienstverlener in telematica, elektrotechniek en beveiliging. Dat is wat wij zijn, een installateur die adviseert of, zo u wilt, een adviseur die installeert. Geen hightech snufjes als die niet nodig zijn maar maatregelen die zowel budgettair als bedrijfsmatig verantwoord zijn. Want niet uw beveiliging is ons uitgangspunt … 

Categorie: Installatiediensten
 

Biermans bestaat sinds 1900 en is een groothandel voor de bouw en industrie in Nederland, met naast haar hoofdvestiging in Breda sinds 1 april 2008 ook een verkoopvestiging in Werkendam.

Het totale productenaanbod is bijna 25.000 stuks groot. Biermans is een ISO 9001 gecertificeerd specialist die aannemings- en bouwbedrijven … 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Naast specifiek brancheproducten levert en installeert BigBrother ook beveiligingsinstallaties voor uw woning, bedrijfspand of school. Gezien onze jarenlange specialisatie kan BigBrother u altijd adviseren over de beste beveiligingsoplossing voor u.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

BioXS International is één van de weinige distributeurs in de Benelux die zich heeft gespecialiseerd in producten rond identificatie, authenticatie en autorisatie voor fysieke en logische toegang. Daarvoor is men onder andere exclusief distributeur voor de biometrische producten van Zvetco, UPEK en Secugen. Daarnaast levert … 

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

BIT beheert een drietal datacenters in Ede en is gespecialiseerd in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing voor zakelijke gebruikers van het internet. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internet-infrastructuur. Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van de dienstverlening, … 

   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,06 seconden.