Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 176

 

Belcentrale Security is een zusterbedrijf van Belcentrale. Sinds 2006 is Belcentrale actief in de telecombranche. Sinds kort levert Belcentrale Security beveiligingsoplossingen voor het mkb. Door de jarenlange ervaring in de IT en telecom kunnen we hierdoor de ondernemers ontzorgen!

 

 

 

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Wij kunnen u helpen met het nemen van voorzorgsmaatregelen in de vorm van elektronische beveiliging. Daarbij moet u denken aan glasbreukdetectie, infraroodbeveiliging van ruimten, sirenes, brand-, rook- en bewegingmelders, noodverlichting, buitenverlichting, video intercominstallatie, camerabewaking maar ook aan een rechtstreekse verbinding … 

Categorie: Installatiediensten
 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles dat met sloten, deuren en de beveiliging hiervan te maken heeft.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

Benschop heeft een groot aantal referentiegroepen zoals Eneco, het Ministerie van Defensie, Luchthaven Schiphol, het Van der Valk Horeca concern, diverse gerenommeerde architectenbureaus, aannemingsbedrijven, gemeenten, woningbouwverenigingen en honderden particulieren.  

Categorie: Installatiediensten
 

Berende inbraakbeveiliging is een professionele beveiligingsinstallateur die complete beveiligingsprojecten van de tekentafel tot de inbedrijfstelling verzorgd. Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.  

Categorie: Installatiediensten
 

Hoe betrouwbaar zijn uw systemen en hoe goed bent u bestand tegen verstoringen? Hoe lang duurt het voordat uw ICT-systemen hersteld zijn na een brand, stroomstoring of een cyberaanval? En loopt u het risico dat vertrouwelijke informatie terechtkomt op wikileaks? Hoe goed bent ú beschermd?

Om de betrouwbaarheid van uw … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Computerbeveiliging
 

Berg Electronics levert en installeert CCTV-(obsevatie)camera’s, autodomes, monitoren en digitale opname-apparatuur (recorders).  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Brandbeveiliging, Blusmiddelen
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, (On-Line) Winkels
 

U bent bij ons altijd verzekerd van concurrerende prijzen, korte levertijden en service die verder gaat dan bij anderen. Met onze persoonlijke benadering, gemotiveerde mensen en ons niet aflatend enthousiasme vinden wij voor u altijd de beste oplossing voor uw beveiligingsprobleem.  

Categorie: Installatiediensten
 

Bervos en Kemkam Hekwerk is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en monteren van smeedijzeren hekwerken.  

Categorie: Hekken en deuren
 

BES Beveiliging is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van elektronische beveiligingsinstallaties. Wij bieden hoogwaardige oplossingen op het gebied van inbraak- en camerabeveiliging, brandmeldsystemen, toegangscontrole en intercomsystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Beta-Guard is een beveiligingsinstallateur. Wij leveren tijdelijke beveiligingssystemen omdat vaste systemen gedurende bepaalde periodes niet toepasbaar of te kostbaar zijn.  

Categorie: Installatiediensten
 

Betafence is wereldmarktleider in omheiningen en toegangscontrole. Het bedrijf biedt oplossingen voor alle vormen van perimetrische beveiliging voor industrie en openbare gebouwen. Betafence is werkzaam in 90 landen.  

Categorie: Hekken en deuren
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,78 seconden.