Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 176

 

BBA (Brandbeveiliging Alkmaar) is gespecialiseerd in de levering van brandbeveiligings- en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij verzorgen de verkoop, jaarlijkse verplichte controle, reparatie en hervulling (poeder, schuim en Co2) van kleine blusmiddelen alsmede het onderhoud en de installatie van blusgas-, brandmeld- en ontruimingsinstallaties. … 

Categorie: Brandbeveiliging, Installatiediensten, Blusmiddelen
 

De BBD bestaat sinds 1982 en heeft niet alleen in de eigen regio maar ook ver daarbuiten een uitstekende naam verworven. Met 85 medewerkers heeft de organisatie op het gebied van surveillance, security en facility een permanente plaats op de markt ingenomen.  

Categorie: Surveillance
 

BBN heeft zich gespecialiseerd in diensten op het gebied van: mobiele surveillance alarmopvolging surveillancerondes brand-/sluitrondes openingsrondes alsmede objectbeveiliging Daarnaast worden door BBN een aantal algemene dienstverlenende taken uitgevoerd zoals receptiediensten.  

Categorie: Objectbeveiliging, Surveillance
 

Leverancier van Draadloze Outdoor Verbindingen, Thermische camera’s, Industriële/office switches met PoE/PoE+/PoE++/Fiber Optic ports geschikt voor beeld- , audio- en data verbindingen en ANPR camera’s.


 

 

Het doel van BCM Academy is om aantoonbaar en blijvend aan de duurzaamheid, continuïteit en stabiliteit van organisaties bij te dragen. Het streven is een vanzelfsprekende aanwezigheid en actieve inzet van Business Continuity Management in iedere organisatie, ongeacht de omvang of aard.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

BD Service Nederland BV is een door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) erkend branddetectiebedrijf gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, leveren, onderhouden en certificeren van brandmeldinstallaties.  

Categorie: Brandbeveiliging, Installatiediensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging
 

Het Beccaria Instituut bestaat sinds 1999 en heeft zich in 10 jaar tijd bewezen als hét platform voor middelbaar en hoger veiligheids- en beveiligingsonderwijs in Nederland. Wij verzorgen opleidingen op het gebied van veiligheid, criminaliteitspreventie en antiterrorisme.  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten, Detachering, Evenementenbeveiliging, Opleidingen en trainingen
 

Bectro Installatietechniek heeft zich ontwikkeldin diverse disciplines zoals brand- en beveiligingsinstallaties. In 2005 wordt Bectro Elektrotechniek overgenomen door de ULC Groep. De naam werd gewijzigd in de huidige naam. Wij zijn gespecialiseerd in beveiligings- en brandmeldinstallaties en het aanleggen van volledige datanetwerken.  

Categorie: Brandbeveiliging, Communicatiesystemen, Installatiediensten
 

 

Categorie: (On-Line) Winkels
 

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Opleidingen en trainingen
 

Beekman Elektro installeert en onderhoudt installaties voor particulieren en zakelijke klanten. Wij realiseren altijd hoogwaardige oplossingen. Hierbij richten wij ons op onze kerngebieden elektro, telecom, beveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en communicatie.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

BeeSafe is gespecialiseerd in het adviseren, leveren, implementeren en onderhouden van elektronische beveiligingssystemen. Het aantal woning- en bedrijfsinbraken stijgt in Nederland, vooral nieuwbouw wijken en industrie gebieden zijn het doelwit. BeeSafe levert de apparatuur en heeft de knowhow om deze confrontatie te kunnen vermijden. … 

Categorie: Inbraakdetectiesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,14 seconden.