Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 180

 

Argus Security International heeft ruime ervaring op het gebied van beveiliging. Argus heeft gewerkt voor de Koninklijke Familie, het Koninklijk Huis, de Britse Ambassade in Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken op diverse grote Nederlandse evenementen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Persoonbeveiliging
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

ArtSecure heeft meer dan 20 jaar ervaring in veiligheidszorg voor musea. Door innovatie en onze expertise doorlopend af te stemmen op uw behoeften kunnen wij gastheerschap en museumbeveiliging optimaal combineren. Het resultaat is o.m. verlaging van de operationele kosten.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Objectbeveiliging
 

Asa Beveiligingen & Heinen Beveiligingstechniek zijn 2 Borggecertificeerde beveiligings- installateurs die deel uitmaken van de landelijke BpN-Groep. Sinds 2009 hebben Asa & Heinen de krachten gebundeld aan de Hermesweg te Baarn. Van hieruit installeren en onderhouden we systemen op het gebied van inbraak, camerabewaking, brand- en … 

Categorie: Installatiediensten
 

As Safe As Possible adviseert inzake bedrijfshulpverlening gerelateerde organisatievraagstukken en verzorgt de opleidingen voor bedrijfshulpverlening en het maken ontruimingsplannen en ontruimingstekeningen.

 

Categorie: Opleidingen en trainingen, Bedrijfshulpverlening BHV
 

ASB-Security ontwikkelt en levert oplossingen op basis van micro-elektronica en ICT voor beveiligingstoepassingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in alarmverwerking, alarmtransmissie en meldkamerautomatisering en levert daarvoor apparatuur, systemen en diensten.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

Ascom richt zich op (zorg-) communicatie, beveiliging op de werkvloer en bereikbaarheid. De systemen bieden integratie, zoals toegangscontrole, verpleegroepsysteem of branddetectie met personenzoeksysteem. Ook koppelingen met producten voor spraak en data, zoals DECT en persoonsbeveiliging zijn mogelijk.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

Aselcom Beveiligingswinkel voor de betere bewakingscamera's en harddiskrecorders voor opnemen en meekijken via internet.
 

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Mistgenerator, Toegangscontrolesystemen
 

Master Lock is werelds grootste producent van hangsloten en aanverwante veiligheidsproducten. Er werken meer dan 1.300 mensen op het hoofdkantoor en de hangslotenproductie-afdeling in Milwaukee in de VS.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

Of het nu gaat om toegangsbeheer, beveiliging tegen brand en inbraak of camera-observatie, Asint maakt beveiliging eenvoudig en inzichtelijk. Wij bouwen en installeren modulaire systemen naar uw wensen en volledig op maat. Asint Security Systems is een door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) erkend Borg beveiligingsbedrijf.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

AsiQ Beveiliging levert advies, diensten en producten op het gebied van elektronische beveiliging. Het gaat daarbij in het bijzonder om systemen voor inbraaksignalering, camera-observatie, toegangscontrole en intercomsystemen, service, onderhoud en alarmcentralediensten.  

Categorie: Installatiediensten
 

Beroepsvereniging voor securityprofessionals

 

 

Allround Security Protection (ASP) verzorgt de beveiliging en communicatie en alle bijbehorende diensten, zowel voor de particuliere als de zakelijk markt. Dat geldt voor zowel inbraak-, brand- als toegangsbeveiliging en telecom.  

Categorie: Brandbeveiliging, Inbraakdetectiesystemen, Woonhuisbeveiliging
 

De producten en diensten van ASSA ABLOY leveren een belangrijke bijdrage aan uw gevoel van zekerheid en veiligheid. Met 50 kwaliteitsmerken, 150 werkmaatschappijen en 32.000 professionals in 40 landen zijn wij wereldmarktleider in ‘door opening solutions’.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

Met ruim 40 medewerkers die werken vanuit onze vestigingen in Raalte en Nijverdal, kunnen wij alle elektrotechnische installaties verzorgen zoals licht- en krachtinstallaties, inbraak- en brandmeldbeveiligingen, cameratoezicht, telefonie, geluid, oproepsystemen, data-communicatie en domotica.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,92 seconden.