Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 180

De ontmoeting en uitwisseling tussen mensen, merken, producten, ideeën en ervaringen zet mensen en bedrijven in beweging. Amsterdam RAI wil het centrum zijn waar die uitwisseling plaats vindt en waarde wordt gecreëerd voor organisatoren, exposanten en bezoekers. Amsterdam RAI profiteert daarbij van de wereldwijde aantrekkingskracht … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Anixter is één van de belangrijkste wereldwijd opererende leveranciers van producten voor communicatie en beveiliging, waaronder elektrische en elektronische bedradingen en kabels, bevestigingsmaterialen en andere kleine componenten.  

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen
 

Ankerslot prouceert praktijkveilige versluitingen en gebruiksvriendelijke, schaalbare elektronische toegangcontrolesystemen.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

Ansul Brandbeveiliging levert en onderhoudt blusmiddelen, blussystemen, droge blusleidingen, noodverlichting, plattegronden en BHV-dozen. BHV-, EHBO-, AED- en blustrainingen zorgen in combinatie met e-learning voor de juiste vaardigheden bij een calamiteit.

De missie van ANSUL is het creëren en behouden van tevreden … 

Categorie: Brandbeveiliging
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Als u er zeker van wilt zijn dat uw woning of bedrijf goed beveiligd is tegen inbrekers, vraagt u ons dan om voor u op zoek te gaan naar de zwakke beveiligingsplekken. Samen met u brengen wij deze in kaart en samen met u stellen wij een plan op om deze plekken weg te nemen.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

Anubis PC Security biedt oplossingen voor het beveiligen en beheren van uw netwerk- en computersystemen, uw internetverbinding almede uw data en software.

Wij hebben op dit gebied bij kleine en grote bedrijven en instellingen, een respectabele hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd.

Wij bieden totaaloplossingen … 

Categorie: Computerbeveiliging
 

Veiligheid is een complexe combinatie van factoren waarbij geen enkel detail over het hoofd gezien mag worden. Daarom worden er procedures ontwikkeld en wordt het bedrijf regelmatig grondig getest. ANVD is geheel ISO 9001-2000 gecertificeerd.

ANVD Brandwachten is gecertificeerd volgens VCA**, ANVD Bewaking beschikt over RSE … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Opleidingen en trainingen, Receptie, Recherche- en opsporingsdiensten
 

Apeople Security is een onderdeel van Apeople Group. Apeople Security is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingspersoneel en hondengeleiders tot het aannemen van complete beveiligingprojecten.  
Diensten en personeel

Apeople Security heeft verschillende vormen van dienstverlening in haar pakket. Afhankelijk … 

 

In de aanloop naar het eerste 'Bouwbesluit' (1992) nam de verkoop en montage van brandveilige en brandwerende producten en branddichte doorvoeringen een enorme vlucht.

Door zich uitsluitend te richten op haar core-business is Applicom uitgegroeid tot een alom gerespecteerd en normbepalend bedrijf op het gebied van brandafdichting … 

Categorie: Brandbeveiliging
 

AR-Elektro is VEB erkend en heeft veel ervaring op het gebied van beveiliging. We installeren alarm-, brandbeveiligings- en camerasystemen waarmee u uw gebouw optimaal beschermt.  

Categorie: Installatiediensten
 

Arbex Security Services B.V. is door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. Behandelend curator is de heer mr. A.E. Veerman van Teekens Karstens Advocaten.

Adres           Vondellaan 51
Plaats          2332 AA Leiden
E-mailadres  … 

 

Arena Metaaldetectors verkoopt handscanners en detectiepoorten voor de professionele beveiliger.

Naast verkoop van detectiepoorten plaatsen wij deze en geven wij training in het gebruik hiervan. Ons werkgebied is heel Nederland.

 

Categorie: Metaaldetectie
 

Arend Beveiliging beschikt over ruime expertise in beveiliging. Wij hebben daarnaast gespecialiseerde beveiligingskennis over een breed scala beveiligingstoepassingen voor bedrijven en particulieren, van alarmsystemen tot en met mistgeneratoren.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Installatiediensten, (On-Line) Winkels
 

 

Categorie: Bewegingsdetectie, Brandbeveiliging, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,98 seconden.