Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 180

 

Waar communicatie, observatie en navigatie van cruciaal belang is kunt u rekenen op de hoogwaardige technologische oplossingen van Alphatron. Onze expertise bestrijkt zeer uiteenlopende, specialistische werkterreinen, verdeeld over verschillende divisies.

Zo zijn wij actief in de scheepvaart en visserij, de omroepwereld, communicatietechniek, … 

Categorie: Communicatiesystemen
 

De kans dat u slachtoffer wordt van een inbraak neemt jaarlijks toe. Mechanische beveiliging alleen werkt slechts vertragend. Eenmaal binnen heeft de inbreker vrij spel om probleemloos al uw waardevolle spullen mee te nemen.

Elektronische beveiliging biedt, naast degelijk inbraakwerend hang- en sluitwerk, een uitstekende aanvulling … 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

Met onze ervaring en specialisme bieden wij bijna alle producten en diensten aan op het gebied van hang-en sluitwerk. Tevens hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan kluizen. We nemen uitgebreid de tijd om voor U de kluis te vinden die bij U past.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

Alro brandbeveiliging is een NCP erkend bedrijf, specialist in brandbeveiliging en opgericht in 1982. Sindsdien voert Alro brandbeveiliging jaarlijks enige tienduizenden controles uit. Alle monteurs zijn REOB gediplomeerd en controleren, volgens de geldende richtlijnen, alle merken en soorten brandbestrijdingsmiddelen.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

Altavilla is gegroeid tot een adviesbureau dat indrukwekkende projecten realiseert. Ons bedrijf bestaat uit een hecht  team met individueel sterk ontwikkelde kennis- en ervaringsgebieden die complementair aan elkaar zijn.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

Door ruim 10 jaar ervaring heeft Altec oplossingen voor vrijwel alle (brand)beveiligingsvraagstukken. Onze specialisten hebben een toonaangevende reputatie opgebouwd en zien het als uitdaging om, samen met onze opdrachtgevers en innovatieve middelen, uw "toekomst" veiliger te maken.

Door het bundelen van de … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Brandbeveiliging
 

Altech Elektrotechniek houdt zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van licht en krachtinstallaties, datanetwerken, brandmeldinstallaties, inbraakdetectie, camerabewaking en toegangscontrole.  

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Communicatiesystemen, Inbraakdetectiesystemen
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Horecabeveiliging
 

 

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen
 

AM Dog Security is een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf, dat mogelijkheid bied een breed scala van diensten aan te kunnen bieden waarbij professionaliteit en uitstraling een prioriteit is.


 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

AMBER Alert is het landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en –ontvoeringen. Hiermee kan de politie bij de ontvoering of vermissing van een kind direct heel Nederland waarschuwen – via radio, TV, borden boven de snelweg, PC- en TV-schermen, websites, e-mail, SMS, instant messenging en social media. Zo kan … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Communicatiesystemen
 

Ambitious People is een snel groeiende specialist in sales- en marketingrecruitment. Door deze focus kunnen wij sterkte merken tot ons netwerk rekenen. Onze consultants zijn specialisten in hun vakgebied.  

Categorie: Werving en selectie
 

De wereld van Ami draait om aluminium bouwbeslag. Producten die dagelijks in handen genomen worden door miljoenen mensen, in Nederland maar ook daarbuiten. Producten die zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd worden door vakmensen.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

 

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,83 seconden.