Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 180

 

AlarmPoint beveiligingstechniek is een beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie en het onderhoud van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabeveiliging, terreinbeveiliging, persoonsbeveiliging en artikelbeveiliging.  

Categorie: Artikelbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Persoonbeveiliging
 

Alarmrent is marktleider op het gebied van tijdelijke en permanente beveiligingsoplossingen, groot en klein. Wij danken ons succes aan het snel en flexibel realiseren van uw beveiligingsvraagstuk.

Bij de huur van een tijdelijke beveiligingsoplossing profiteert u van een optimale beveiliging zonder grote investeringen. … 

Categorie: Camerasystemen
 

 

Categorie: Inbraakdetectiesystemen
 

Om een constante kwaliteit te kunnen garanderen, gebruikt ALCS Beveiliging uitsluitend toegelaten beveiligingsmaterialen en installeert deze conform de daarvoor geldende eisen, normen en voorschriften. Alle componenten komen voor zover mogelijk voor op de Lijst NCP-gecertificeerde alarmapparatuur (voorheen SCB keurmerk).  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Alert inbraakpreventie is al gespecialiseerd in woning- en bedrijfsbeveiligingen. Wij werken uitsluitend met goedgekeurde beveiligingsproducten. Door onze vakkundige werkwijze voorzien wij uw woning of bedrijf van het allerbeste hang- en sluitwerk en andere inbraakwerende beveiligingsoplossingen.  

Categorie: Camerasystemen, Hang- en sluitwerk
 

Vanaf 1992 is Alert Security in Zuid Holland Zuid uitgegroeid tot een begrip. Voor bedrijven, overheden en particulieren zijn wij de betrouwbare partner in veiligheid met kennis van zaken en een “no nonsense” mentaliteit.

Onze kracht ligt in onze transparante manier van werken. We doen wat we zeggen en geven ook … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Brandbeveiliging, Receptie
 

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Alerto Bewaking en Detachering is voor Nederlandse beveiligingsbedrijven een gerenommeerde leverancier van vakkundige bewakingsmedewerkers op uitzend- en detacheringsbasis.

Wij zijn landelijk actief en leveren beveiligingsmedewerkers, in een neutraal uniform en BHV opgeleid, voor adhoc-opdrachten, de opvang van uw personele … 

Categorie: Detachering, Personeelsdiensten, Uitzendbureaus
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Alfafire levert een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige blusmiddelen. Al onze blusmiddelen zijn voorzien van de benodigde keurmerken en voldoen aan de nieuwste eisen.  

Categorie: Blusmiddelen
 

Alferink Installatietechniek kiest altijd voor kwaliteit en service. Ons bedrijf staat te boek als een betrouwbare, flexibele en creatieve onderneming die alle vakdisciplines binnen de installatietechniek tot in de puntjes beheerst. Wij zijn volledig ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.  

Categorie: Installatiediensten
 

De Algemene Branchevereniging Hang- en Sluitwerk, ABHS, behartigt de economisch-technische belangen van fabrikanten, agenten en importeurs van hang- en sluitwerk.

De ABHS en haar leden worden vanuit de Metaalunie organisatie gefaciliteerd en ondersteund door een branchemanager.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

De Algemene Branchevereniging Hang- en Sluitwerk, ABHS, behartigt de economisch-technische belangen van fabrikanten, agenten en importeurs van hang- en sluitwerk. De ABHS en haar leden worden vanuit de Metaalunie organisatie gefaciliteerd en ondersteund door een branchemanager.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

De AIVD richt zijn aandacht op dreigingen en risico’s in de fase waarin die zich (nog) niet openlijk manifesteren, zodat daartegen tijdig maatregelen kunnen worden genomen. De AIVD richt zijn onderzoek op: dreigingen (m.n. geweldsdreigingen) en risico’s gericht tegen de Nederlandse samenleving maar ook tegen instellingen, … 

Categorie: Politieke- en overheidsorganisaties
 

Alkris is een gerenommeerd en recherchebedrijf. Wij zijn gevestigd in Nederland en Duitsland en verrichten werkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met name voor onze klanten in de grensstreek is dit een uitkomst. Alkris is van de wetgeving van beide landen op de hoogte, spreekt de taal en kent de gewoonten.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,86 seconden.