Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 180

 

 

Categorie: Brandbeveiliging, Toegangscontrolesystemen
 

Inbraakbeveiliging beschermt tegen ongenode gasten en is helaas noodzakelijk voor woningen, bedrijven en terreinen. Het voordeel van elektronische beveiliging ten opzichte van conventionele methoden is dat de indringers vroegtijdig worden opgemerkt, zowel binnen als buiten.

Afhankelijk van de specificaties en de beoogde veiligheidsklasse … 

Categorie: Installatiediensten
 

ADDA Van Dullemen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van ADDA pui-pantsers. ADDA levert een breed pakket beschermingsproducten zoals rolluiken, rolhekken, roldeuren, schaarhekken en Transpapantsers doorzichtige afsluitingen.  

Categorie: Rolluiken
 

ADI International is een distributeur van beveiligings- en laagspanningsproducten met 32 verkoopvestigingen in 11 landen in Europa, het Midden Oosten en Afrika. ADI International wilgraag de positie van voorkeursdistributeur innemen, voor de beveiligingsindustrie binnen Europa, door het leveren van een breed assortiment producten voor al … 

Categorie: Brandbeveiliging
 

AdR is sinds 2000 de oplossing op het gebied van communicatie en beveiliging, onze kracht? Wij weten ons te verplaatsen in uw situatie en zorgen dat ons totaal concept van producten, diensten en kennis aan uw specifieke wensen voldoen.  

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen
 

ADREM biedt u een ruime keuze aan hekwerken poorten. Wij volgende de nieuwste ontwikkelingen in de branche op de voet zodat u bij ons terecht kunt voor poortautomatiseringen en slagbomen met toegangscontrolesystemen. Door onze ervaring in de poort- en afrasteringbranche bieden wij u de meest volledige service op het gebied van verkoop, montage, … 

Categorie: Hekken en deuren
 

Adriaansen Elektrotechniek is de specialist voor inbraakbeveiligingen. Wij bieden U de juiste oplossing voor de beveiliging van woonhuizen, bedrijfspanden, winkels en instellingen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Advances levert het product WinGuard voor onafhankelijk beveiligings- en gebouwmanagementsystemen.

 

 

WinGuard van Advancis is een integraal, merkonafhankelijk gebouwbeheersysteem . Met WinGuard zijn verschillende systemen te integreren en centraal te beheren vanuit één meldkamer. Koppelingen zijn mogelik met camerabewaking (CCTV) intercom, verlichting, inbraak- en/of brandmeldingen (BMS), ventilatie- alsmede CO2-detectiesystemen. … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Communicatiesystemen
 

Advies Bureau Schade, kortweg ABS, houdt zich bezig met diverse vormen van dienstverlening en onderzoek, zowel nationaal als internationaal. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd conform de privacygedragscode, door de minister van Justitie algemeen bindend verklaard.

Sinds eind 2009 beschikken wij over het keurmerk Particulier … 

Categorie: Forensich onderzoek
 

Het Adviescentrum BVI adviseert over het beveiligen van organisaties, risicomanagement, continuïteitsmanagement en cyber security. Wij werken volgens erkende werkwijzen en normen en bieden opdrachtgevers bestendige en kostenefficiënte oplossingen.

 

 

 

Peutz is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing, trillingstechniek, (steden-)bouwfysica, duurzaam bouwen, wind- en milieutechnologie, (brand-)veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Peutz geeft naast bouwfysische en akoestische adviezen ook adviezen op het gebied van brandveiligheid. Bij de … 

Categorie: Brandbeveiliging
 

De combinatie van deurtechniek en toegangsbeveiliging maken ons tot uw beste gesprekspartner. Voor al uw panden, voor alle toepassingen, merken en systemen.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Woonhuisbeveiliging
 

CCTV systemen

 

Categorie: Gas- en rookdetectie
 

Voor een professionele beveiligingsaanpak heeft Aes een eigen methodiek ontwikkeld die uit een cyclisch proces van 7 stappen bestaat. Door deze stappen jaarlijks te doorlopen wordt uw beveiliging steeds opnieuw afgestemd op uw actuele situatie. Alleen zo komt u tot een echte preventieve aanpak en kan beveiliging geld besparen.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,8 seconden.