Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 180

ARAS is een full service distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur met als doel het leveren van betrouwbare toegangscontrole-, inbraakdetectie- CCTV- Security management en branddetectie systemen aan erkende installateurs.

Een oerdegelijk, Hollands familiebedrijf dat groot is geworden door persoonlijke service, … 

Categorie: Camerasystemen, Gas- en rookdetectie, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen

Axis is in 1984 opgericht en staat genoteerd aan de Zweedse beurs Stockholmsborsen (XSSE:AXIS). Axis is marktleider op het gebied van netwerkvideo en printservers. Bij onze producten en oplossingen ligt de nadruk op toepassingen zoals bewaking, controle op afstand en documentbeheer.


NedTrain beschermd tegen indringers … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Communicatiesystemen
 

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

-          Advies en organisatie
-          Beveiligd transport en begeleiding
-          Inhuren
-          Interventie
-          … 

 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

Binnen ons bedrijf staan 8 vakgerichte en gemotiveerde medewerkers voor u klaar. Wij volgen binnen onze sector alle technische ontwikkelingen waardoor wij direct kunnen inspringen op noviteiten en u correct kunnen adviseren.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

Naast bouwkundige en mechanische beveiliging kan Soontiëns u van dienst zijn met de advisering over en installatie van elektrotechnische beveiligingsmaatregelen zoals een inbraakalarmsignalering, CCTV (video-observatie), branddetectiesystemen en beveiligingsverlichting.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

 

Categorie: Communicatiesystemen
 

A.I.S. Beveiliging is een bedrijf dat is opgericht in 1995. Wij houden ons onder andere bezig met het treffen van maatregelen tegen inbraak.  

Categorie: Installatiediensten
 

Zegers Beveiligingssystemen is een CCV erkend BORG beveiligingsbedrijf. Wij beveiligen uw object(en) optimaal tegen inbraak. Indien alle preventiemaatregelen zijn uitgevoerd geven wij een BORG Certificaat af of een BORG Opleveringsbewijs. Zo heeft u 'zwart op wit' dat is voldaan aan alle kwaliteitseisen die de overheid en verzekeraars aan … 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

A.S. Beveiligingstechniek is een begrip op het gebied van inbraakbeveiliging. We zijn erkend door het VEB en leveren installaties af met het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Een betere garantie bestaat niet. Wij maken het inbrekers moeilijk, zo niet onmogelijk, om ongemerkt uw bedrijf, kantoor, winkel of woning binnen te komen.  

Categorie: Inbraakdetectiesystemen
 

A.S.B. Inbraakbeveiliging is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging voor bedrijven en particulieren. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf of woning beveiligd wordt met de juiste producten en montagetechnieken zodat u het inbrekersgilde afschrikt. Inbrekers willen immers snel en onopvallend hun slag slaan en hebben een hekel aan goede verlichting, … 

Categorie: Hang- en sluitwerk
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,89 seconden.