Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 1990

 

Security-managers kunnen een beroep op ons doen om voldoende steun te krijgen bij de directie of het bestuur voor het verwezenlijken van beveiligings(beleids)plannen. Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij het treffen van passende maatregelen.

ASC heeft hiervoor een eigen methodiek ontwikkeld, volledig onafhankelijk en volgens … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

 

Categorie: Evenementenbeveiliging
 

Alltronics beveiligt al ruim 30 jaar en is sterk in het oplossen van beveiligingsvraagstukken door de juiste vertaling van de problematiek naar organisatie en techniek.

Voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen verzorgen wij het hele scala aan diensten rond elektronische beveiligingssystemen. Van advisering en ontwerp … 

Categorie: Installatiediensten
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

Als erkende particuliere beveiligingsorganisatie hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist in beveiliging. Onze veelzijdigheid komt tot uiting in de brede dienstverlening die wij snel en adequaat bieden op het gebied van veiligheid en beveiliging.

Daarbij staat respect centraal. Ons uitgangspunt is dat veiligheid samenhangt … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Vanuit de werkmaatschappij ASG Security bieden wij een totaalpakket beveiligingsdiensten. Onze expertise op het gebied van surveillance- en speurhonden vindt plaats in onze ASG K-9 Unit. Zij beschikken over een professionele kennel in Lelystad.

Het verzorgen van diverse beveiligingsopleidingen bieden wij aan vanuit onze ASG … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Speur- en verdedigingshonden, Opleidingen en trainingen
 

De missie van Alpha Vigilanti bestaat uit het aanbieden van kwalitatief goede dienstverlening binnen de beveiliging in het algemeen en binnen onze passie, beveiliging met honden, in het bijzonder.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Speur- en verdedigingshonden
 

Waar communicatie, observatie en navigatie van cruciaal belang is kunt u rekenen op de hoogwaardige technologische oplossingen van Alphatron. Onze expertise bestrijkt zeer uiteenlopende, specialistische werkterreinen, verdeeld over verschillende divisies.

Zo zijn wij actief in de scheepvaart en visserij, de omroepwereld, communicatietechniek, … 

Categorie: Communicatiesystemen
 

De kans dat u slachtoffer wordt van een inbraak neemt jaarlijks toe. Mechanische beveiliging alleen werkt slechts vertragend. Eenmaal binnen heeft de inbreker vrij spel om probleemloos al uw waardevolle spullen mee te nemen.

Elektronische beveiliging biedt, naast degelijk inbraakwerend hang- en sluitwerk, een uitstekende aanvulling … 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

Met onze ervaring en specialisme bieden wij bijna alle producten en diensten aan op het gebied van hang-en sluitwerk. Tevens hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan kluizen. We nemen uitgebreid de tijd om voor U de kluis te vinden die bij U past.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

Alro brandbeveiliging is een NCP erkend bedrijf, specialist in brandbeveiliging en opgericht in 1982. Sindsdien voert Alro brandbeveiliging jaarlijks enige tienduizenden controles uit. Alle monteurs zijn REOB gediplomeerd en controleren, volgens de geldende richtlijnen, alle merken en soorten brandbestrijdingsmiddelen.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

Altavilla is gegroeid tot een adviesbureau dat indrukwekkende projecten realiseert. Ons bedrijf bestaat uit een hecht  team met individueel sterk ontwikkelde kennis- en ervaringsgebieden die complementair aan elkaar zijn.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

Door ruim 10 jaar ervaring heeft Altec oplossingen voor vrijwel alle (brand)beveiligingsvraagstukken. Onze specialisten hebben een toonaangevende reputatie opgebouwd en zien het als uitdaging om, samen met onze opdrachtgevers en innovatieve middelen, uw "toekomst" veiliger te maken.

Door het bundelen van de … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Brandbeveiliging
 

Altech Elektrotechniek houdt zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van licht en krachtinstallaties, datanetwerken, brandmeldinstallaties, inbraakdetectie, camerabewaking en toegangscontrole.  

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Communicatiesystemen, Inbraakdetectiesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,96 seconden.