Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 1990

 

Alerto Bewaking en Detachering is voor Nederlandse beveiligingsbedrijven een gerenommeerde leverancier van vakkundige bewakingsmedewerkers op uitzend- en detacheringsbasis.

Wij zijn landelijk actief en leveren beveiligingsmedewerkers, in een neutraal uniform en BHV opgeleid, voor adhoc-opdrachten, de opvang van uw personele … 

Categorie: Detachering, Personeelsdiensten, Uitzendbureaus
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Alfafire levert een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige blusmiddelen. Al onze blusmiddelen zijn voorzien van de benodigde keurmerken en voldoen aan de nieuwste eisen.  

Categorie: Blusmiddelen
 

Alferink Installatietechniek kiest altijd voor kwaliteit en service. Ons bedrijf staat te boek als een betrouwbare, flexibele en creatieve onderneming die alle vakdisciplines binnen de installatietechniek tot in de puntjes beheerst. Wij zijn volledig ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.  

Categorie: Installatiediensten
 

De Algemene Branchevereniging Hang- en Sluitwerk, ABHS, behartigt de economisch-technische belangen van fabrikanten, agenten en importeurs van hang- en sluitwerk.

De ABHS en haar leden worden vanuit de Metaalunie organisatie gefaciliteerd en ondersteund door een branchemanager.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

De Algemene Branchevereniging Hang- en Sluitwerk, ABHS, behartigt de economisch-technische belangen van fabrikanten, agenten en importeurs van hang- en sluitwerk. De ABHS en haar leden worden vanuit de Metaalunie organisatie gefaciliteerd en ondersteund door een branchemanager.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

De AIVD richt zijn aandacht op dreigingen en risico’s in de fase waarin die zich (nog) niet openlijk manifesteren, zodat daartegen tijdig maatregelen kunnen worden genomen. De AIVD richt zijn onderzoek op: dreigingen (m.n. geweldsdreigingen) en risico’s gericht tegen de Nederlandse samenleving maar ook tegen instellingen, … 

Categorie: Politieke- en overheidsorganisaties
 

Alkris is een gerenommeerd en recherchebedrijf. Wij zijn gevestigd in Nederland en Duitsland en verrichten werkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met name voor onze klanten in de grensstreek is dit een uitkomst. Alkris is van de wetgeving van beide landen op de hoogte, spreekt de taal en kent de gewoonten.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

All Clear is al meer dan 15 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en telecommunicatie. Wanneer u uw projecten toevertrouwt aan onze vakbekwame mensen kunt u uitstekende resultaten tegemoet zien. Bij ons kunt u altijd vrijblijvend een offerte laten maken.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

All Force Security opereert in geheel Nederland. Voor diverse bedrijven in Nederland verzorgen wij de totale beveiliging voor continuïteitsondersteunende beveiligingsdoeleinden. All Force Security is compleet 'man-beveiligingsleverancier' voor onder meer, objectbewaking, surveillancediensten, horecaportiers, evenementenbewaking en lijfwachten. … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Persoonbeveiliging, Surveillance
 

Met slechts enkele aanpassingen wordt het inbraakrisico met maar liefst 90% beperkt. ALLBEST weet, als erkend bouwkundig beveiligingsspecialist, het beste welke preventieve maatregelen het meeste effect hebben. Veelal is de norm van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® voldoende.  

Categorie: Installatiediensten
 

Allegion is gespecialiseerd in tijdregistratie, toegangsbeheer en bezoekersbeheer.

 

 

De specialisten van Allfence zijn perfectionisten in tijdelijk hekwerk voor de bouw en voor evenementen.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Alliance Security is een organisatie die zich o.m. bezig houdt met beveiliging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,84 seconden.