Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

Koninklijke Boon Edam is wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland en met ruim 140 jaar ervaring hebben we een ongeëvenaarde expertise in het beheersen van passantenstromen in kantoren, luchthavens, gezondheidscentra, hotels en alle andere denkbare gebouwen. Door uitstekende samenwerking met u, onze klant, bepalen we de vereisten voor de entreegebieden in uw gebouw en ontwikkelen wij voor u een maatwerkoplossing op drie terreinen: duurzaamheid, beveiliging en service.

Wereldwijd Aanwezig
Met onze productiefaciliteiten in China, Nederland en de Verenigde Staten kunnen we zo dicht mogelijk bij onze markten produceren en houden we transportroutes zo kort mogelijk. Een wereldwijd netwerk van 20 dochterbedrijven in Europa, Azië en Amerika en exclusieve distributeurs in ruim 55 andere landen combineren de wereldwijde expertise van Boon Edam met gespecialiseerde kennis van onze lokale markten.

Innovatie
Bij Boon Edam zijn wij altijd op zoek naar de perfecte oplossing. Omdat innovatie een continu proces is, werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze producten, services en processen. Ons succes is het resultaat van vooruitziende medewerkers die middels innovatie en technologie klanten zo effectief mogelijk bedienen. Denken in oplossingen en mogelijkheden, dat is onze toegevoegde waarde.

Klantgericht
Onze positie van marktleider hebben we door de jaren heen opgebouwd door goed te luisteren naar en nauw samen te werken met onze klanten en leveranciers en door oplossingen aan te dragen die werken. Naast de producten die wij leveren, geven we deskundig advies over zaken als toegangscontrole, veiligheid en energiebesparing. Wij laten niets aan het toeval over!

Beveiligde entreeoplossingen
Met de verhoogde risico’s en het gevoelige politieke klimaat vandaag de dag, moeten gebouwen veiligheid bieden zonder afbreuk te doen aan het welkomgevoel van medewerkers en bezoekers. Onze draaideuren, beveiligingssluizen en Speedlane toegangspoortjes geven uw gebouw een open uitstraling.

Met een wereldwijd netwerk van dochters en distributeurs zijn wij ervan overtuigd dat onze klanten het beste geleverd krijgen. Niet alleen vanwege een concurrerende prijzen, maar, belangrijker nog, omdat onze klanten praten met een solide partner met een ongeëvenaarde expertise.


Ambachtstraat 4| Postbus 26
1135 GG  EDAM
Tel:   0299 380 808
Fax: 0299 372 859
E-mail: info@boonedam.nl
Website: www.boonedam.nl

 

Categorie: Toegangscontrolesystemen

Publicaties over Koninklijke Boon Edam B.V.:

- Nieuws (5)
- Achtergrondartikelen (1)

Gerelateerde artikelen  
23-03-2018 Nieuws Moskou kiest voor Boon Edam
02-09-2009 Nieuws Van der Hoeven brengt werkbezoek aan Boon Edam
05-10-2009 Nieuws Boon Edam exclusief distributeur Beveiligingssluizen
17-01-2019 Nieuws Boon Edam & Schindler koppelen beveiligingssluis aan liftbesturing
15-11-2017 Achtergrondartikelen Boon Edam wint terrein op Amerikaanse markt voor toegangsbeveiliging
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,94 seconden.