Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 1990

 

Advances levert het product WinGuard voor onafhankelijk beveiligings- en gebouwmanagementsystemen.

 

 

WinGuard van Advancis is een integraal, merkonafhankelijk gebouwbeheersysteem . Met WinGuard zijn verschillende systemen te integreren en centraal te beheren vanuit één meldkamer. Koppelingen zijn mogelik met camerabewaking (CCTV) intercom, verlichting, inbraak- en/of brandmeldingen (BMS), ventilatie- alsmede CO2-detectiesystemen. … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Communicatiesystemen
 

Advies Bureau Schade, kortweg ABS, houdt zich bezig met diverse vormen van dienstverlening en onderzoek, zowel nationaal als internationaal. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd conform de privacygedragscode, door de minister van Justitie algemeen bindend verklaard.

Sinds eind 2009 beschikken wij over het keurmerk Particulier … 

Categorie: Forensich onderzoek
 

Het Adviescentrum BVI adviseert over het beveiligen van organisaties, risicomanagement, continuïteitsmanagement en cyber security. Wij werken volgens erkende werkwijzen en normen en bieden opdrachtgevers bestendige en kostenefficiënte oplossingen.

 

 

 

Peutz is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing, trillingstechniek, (steden-)bouwfysica, duurzaam bouwen, wind- en milieutechnologie, (brand-)veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Peutz geeft naast bouwfysische en akoestische adviezen ook adviezen op het gebied van brandveiligheid. Bij de … 

Categorie: Brandbeveiliging
 

De combinatie van deurtechniek en toegangsbeveiliging maken ons tot uw beste gesprekspartner. Voor al uw panden, voor alle toepassingen, merken en systemen.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Woonhuisbeveiliging
 

CCTV systemen

 

Categorie: Gas- en rookdetectie
 

Voor een professionele beveiligingsaanpak heeft Aes een eigen methodiek ontwikkeld die uit een cyclisch proces van 7 stappen bestaat. Door deze stappen jaarlijks te doorlopen wordt uw beveiliging steeds opnieuw afgestemd op uw actuele situatie. Alleen zo komt u tot een echte preventieve aanpak en kan beveiliging geld besparen.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

AFI Security biedt u een breed scala mogelijkheden met voor iedere situatie een passende beveiligingsoplossing. AFI Security onderscheidt zich door goed opgeleide en representatieve beambten te leveren. Voorafgaand aan de opdracht gaan wij met u aan tafel om uw wensen in kaart te brengen. Een evaluatie na afloop van uw opdacht is een vast … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Surveillance, Bouwlocatiebeveiliging
 

AGB-beveiliging is gespecialiseerd in het elektronisch beveiligen van zowel bedrijfspanden als woningen. Met onze maatwerkmogelijkheden en service hebben wij ook voor úw beveiligingsprobleem een betaalbare oplossing.  

Categorie: Installatiediensten
 

AGC Glass Europe produceert en verwerkt vlakglas voor de bouwsector (buitenbeglazing en binnenhuisinrichting), de auto-industrie, de solar-industrie en gespecialiseerde industriële sectoren. Het is de Europese tak van AGC Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld, en is gevestigd in Brussel.  

Categorie: Glas
 

De AGS Groep B.V. (Agency of Global Security) is de holdingmaatschappij waaronder 8 facilitaire beveiligingsbedrijven opereren, waaronder AGS-FreightWatch, ESMC (European Security Monitoring Centre), Meldkamer Vlaardingen, AGS Recherchediensten, Trackingshop, Freightsecurity, Secutrans en Altijd Bereikbaar.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

AGT International is een van ‘s werelds snelst groeiende leveranciers van bewakings- en beveiligingsoplossingen voor de openbare ruimte en is actief over de hele wereld.

Op basis van een unieke visie levert AGT International innovatieve oplossingen op het gebied van vitale infrastructuren en grensbewaking, stadsbeveiliging, … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Crisismanagement
 

AIB Safetech is een onafhankelijk ingenieursbureau, gespecialiseerd in beveiligingsadviezen. Onze professionals hanteren daarbij drie kernbegrippen: maatwerk, vakmanschap en betrouwbaarheid.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

Aiber gelooft in de kracht van het optimaliseren van secundaire processen om uw bedrijf van een goede naar een excellente organisatie te laten doorgroeien, puur door te focussen op uw core business. Controle hebben over uw secundaire processen is hierbij essentiëel.  

Categorie: Detachering, Risk management
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,86 seconden.