Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

AGT International is een van ‘s werelds snelst groeiende leveranciers van bewakings- en beveiligingsoplossingen voor de openbare ruimte en is actief over de hele wereld.

Op basis van een unieke visie levert AGT International innovatieve oplossingen op het gebied van vitale infrastructuren en grensbewaking, stadsbeveiliging, IT-beveiliging, transport, wetshandhaving en calamiteitenscenario's. Zo draagt de onderneming bij aan het vrije verkeer van goederen, diensten, gelden, mensen en ideeën.

AGT International heeft haar hoofdkantoor in het Zwitserse Zürich en heeft meer dan 2000 mensen in dienst, die samen ruim 30 nationaliteiten vertegenwoordigen. De onderneming werd in 2007 opgericht en heeft sindsdien projecten uitgevoerd met een totaalwaarde van ruim 8 miljard dollar. AGT International wordt geleid door oprichter en CEO Mati Kochavi, die ook bestuursvoorzitter is van 3i MIND.

AGT International wordt in Nederland vertegenwoordigd door AGT Netherlands, dat onder leiding staat van CEO Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau. AGT Netherlands levert totaaloplossingen voor beveiliging van de openbare ruimte van vandaag en morgen. Daartoe bundelt de onderneming lokaal aanwezige expertise met de ervaring van AGT International, met name op het gebied van watermanagement en crisisbeheercentra.

Lintheschergasse 7
8001   ZÜRICH
Tel:  +41 44 828 49 97
Website: http://www.agtinternational.com/locations/netherlands

 

Categorie: Beveiligingssoftware, Crisismanagement

Publicaties over AGT International / AGT Netherlands:

- Nieuws (1)

Gerelateerde artikelen  
15-11-2012 Nieuws Prins Pieter-Christiaan nieuwe voorzitter VBN
19-06-2006 Nieuws Keyprocessor benoemt nieuwe International Key Account Manager
20-12-2012 Nieuws AGT International introduceert UrbanShield Safe City
06-03-2013 Nieuws International Security Agency (ISA) beveiligt Van Gogh Museum
06-10-2011 Nieuws AGT Netherlands: nu stap maken in aanpak rampen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,03 seconden.