Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 7

 

Mastermate biedt sleutelbeheer aan voor mechanische zowel als elektronische of elektromechanische sluitsystemen.  

Categorie: Sleutelbeheersystemen
 

DELPHI Sleutelbeheersystemen is actief op de Nederlandse markt en de Belgische markt als leverancier van uiteenlopende high tech (elektronische) sleutelbeheersystemen.

Op grond van onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij dé specialist op dit terrein en daardoor in staat u te adviseren over de keuze voor het … 

Categorie: Sleutelbeheersystemen
 

 

Categorie: Sleutelbeheersystemen
 

Komplex Beheer Nederland verzorgt uw bestekcontrole, controle op het gebied van bouwkundige conditiemeting,sleutel beheerplan, inbraak preventie maatregelen en plaatsing van domotica.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Sleutelbeheersystemen
 

Al bijna tien jaar is NoRisk KeyManagement leverancier van Traka sleutelbeheersystemen in Nederland. Door haar focus op het beheer van roerende goederen zoals sleutels en voertuigen, mag het bedrijf zich de grootste speler op de Nederlandse markt noemen. De afgelopen 10 jaar heeft NoRisk KeyManagement al bijna 1.000 systemen opgeleverd.  

Categorie: Sleutelbeheersystemen
 

Onze 12 ervaren vakmensen, waaronder een paar sleutel- en slotenspecialisten alsmede technische beveiligingsspecialisten zijn allen gediplomeerd en ervaren in hun vakgebied. Wij leveren een compleet beveiligings- en toegangscontrolepakket voor uw bedrijf, woning of winkel. Ons bedrijf is erkend en gecertificeerd door PKVW- en CCV-BORG als … 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Sleutelbeheersystemen
 

Naast het reguliere aanbod van sleutels, sloten en cilinders kunt u bij ons eveneens terecht voor renovatiewerkzaamheden aan hang- en sluitwerk, moderne toegangssystemen, beveiligingsadviezen, kluizen en brandkasten.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen, Sleutelbeheersystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,84 seconden.