Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

De beveiliging van uw bedrijfsterrein, bedrijfspand, goederen en uw intellectuele eigendommen verdient bijzondere aandacht. De schade die inbraak, brand, diefstal of fraude veroorzaakt is namelijk vrijwel nooit uitsluitend van financiële aard.

Wij adviseren u dus ook nooit uitsluitend een technische oplossing maar wij vertellen u ook wat u zelf kunt doen om problemen te voorkomen danwel de gevolgen daarvan te beperken.

Elke minuut vertraging voor een inbreker, vergroot de kans dat hij uw huis voorbij gaat. Met de ervaring van Lockwell krijgt u niet alleen de zekerheid dat uw huis goed en deskundig afgesloten is, u koopt ook de tijd waar inbrekers zo'n hekel aan hebben.

Bij verlies van sleutels of als een sleutel in verkeerde handen is gekomen passen wij binnen 24 uur al uw deurcilinders aan. U heeft alleen nieuwe sleutels nodig, de aanschaf van nieuwe cilinders is niet nodig.

De juiste (IP-)alarminstallatie geeft u, uw huisgenoten en huisdieren volledige bewegingsvrijheid terwijl het bedieningsgemak en de hoge kwaliteit er voor zorgt dat de kans op loos alarm wordt gereduceerd tot vrijwel nul.

Door een slimme combinatie van sloten en elektronische voorzieningen kan een op het eerste gezicht "open" bedrijfspand (of delen daarvan) toch hermetisch afgesloten zijn voor bezoekers of niet-geaccrediteerde werknemers.

U kunt nu via uw smartphone uw camerasysteem bedienen, de mogelijkheden hiervan zijn zeer uitgebreid. Of u nu uw oprit, een toegangsdeur of een aantal ruimtes in uw bedrijfspand wilt controleren, voor elke situatie is een oplossing beschikbaar.

Met behulp van de meldkamer wordt onraad omgezet in actie zoals het alarmeren van hulpdiensten, surveillanten of andere maatregelen die wij met u hebben afgesproken.

En tot slot, het regelmatig nakijken en testen van uw installatie en/of hang- en sluitwerk zorgt voor een langere levensduur en optimaal functioneren van uw systemen.

Singel 17 e
1261 XP  BLARICUM
Tel:   035 531 3750
Fax: 035 531 3740
E-mail: info@lockwell.nl
Website: www.lockwell.nl

 

Categorie: Camerasystemen, Glas, Hang- en sluitwerk, Installatiediensten, Kasten en kluizen, Toegangscontrolesystemen, Woonhuisbeveiliging

Publicaties over Lockwell Beveiligingstechniek B.V.:

- Nieuws (2)

Gerelateerde artikelen  
26-07-2007 Nieuws Axit brengt Mobiel Autonoom Camera Systeem op de markt
23-11-2011 Nieuws 10.000ste klant voor Lockwell Beveiligingstechniek
09-09-2008 Nieuws Terug van weggeweest!
14-07-2011 Nieuws Ruim driekwart winkeldieven meerderjarig
25-07-2007 Nieuws Evaluatie privacygedragscode
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,89 seconden.