Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 6

 

De dienstverlening van Brink’s Nederland is al sinds 1859 gebaseerd op vertrouwen, het vertrouwen om zorg te dragen voor het vervoer of de verwerking van uw waarden.

Of het nu gaat om het tellen of vervoeren van geld, de opslag van waardevolle producten of het transport ervan over de gehele wereld, Brink’s biedt … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Waardetransport
 

Lamsonair is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met 25 werknemers. Naast kassa-afroomsystemen ontwikkelt en verkoopt het bedrijf ook flessenretourmachines.

Dochteronderneming Lamson Q ontwikkelt en verkoopt klantenverwijssystemen en beveiligingsoplossingen voor laptops.  

Categorie: Buizenpost, Computerbeveiliging, Waardetransport
 

M&M Beveiliging houdt zich hoofdzakelijk bezig met het inzetten van beveiligingsbeambten op verschillende locaties, waaronder: cruise terminals, haven- en logistieke bedrijven en kantoren. De beveiligingsbeambten van M&M worden tevens ingezet als: evenementenbeveiliger, horecabeveiliger en waardetransporteur.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance, Waardetransport
 

MobiSafe produceert speciale koffers voor het vervoeren van grote waarden. De inhoud kan wereldwijd worden verzekerd tot een bedrag van 3.000 euro.  

Categorie: Waardetransport
 

Sinds jaar en dag verhogen wij de efficiency en veiligheid van onze klanten door meerdere oplossingen te bieden voor de geldstroom in uw organisatie. Wij denken met u mee 'van-kassa-naar-kantoor-naar-kluis’.

Na bijna 20 jaar in het vak hebben wij ruime ervaring met alles wat cash-management te maken heeft. Wij zijn op … 

Categorie: Waardetransport
 

Al meer dan 10 jaar is Regio Control Veldt in Noord-Holland actief voor verschillende bedrijven en gemeenten op het gebied van beveiliging (alarmcentrale en surveillancewagens), cameratoezicht, persoonsbeveiliging, Track & Tracediensten, verkeersregelaars, transportbeveiliging en waardetransporten.  

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Waardetransport, Transportbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,94 seconden.